Tekninen asiakaspalveluneuvoja

Etsimme kasvavaan hosting- ja webtuotanto liiketoimintaamme uutta kokopäiväistä asiakaspalveluneuvojaa, joka on valmis kohtaamaan arkipäivän suuret ja pienet web hosting -haasteet. Olemme matala organisaatio, jossa työskentelemme itseohjautuvasti, arvostamme monipuolista osaamista ja erilaisia taustoja sekä luotamme jokaisen kykyyn tehdä omaan työhönsä liittyviä päätöksiä. Varsinainen työntekemisen paikka on Turussa, jossa järjestetään perehdytys.

Voit olla vaikka teknisen alan vastavalmistunut opiskelija tai jo aikaisemmin jonkin verran alan työkokemusta kerryttänyt alan ammattilainen.

Tärkeintä meille on, että olet ennen kaikkea innokas oppimaan uutta, ymmärrät asiakkaan tarpeet ja haluat aina löytää asiakkaan tilanteeseen soveltuvan ratkaisun. Muut yrityksemme asiantuntijat ovat rinnallasi aina ensimmäisestä päivästä lähtien aina todellisiin tulikokeisiin asiakaskontaktien lisääntyessä.

Työtehtävät

Tärkeänä osana tiimiämme edustat meitä ammattitaitoisella ja asiakaslähtöisellä asenteellasi, opastat palveluidemme käytössä ja käyttöönotossa,

ratkaiset ongelmia ja vastaat peruspalveluiden, kuten webhotellipalveluiden käyttöönotosta.

Osaat neuvoa ymmärrettävästi kotisivu-, sähköposti- ja muihin hosting-palveluiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä asiakkaitamme niin puhelimitse, sähköpostitse kuin mahdollisesti chat-palvelulla.

Asiakaspalveluasenne, kyky oppia uutta nopeasti sekä monipuoliset ongelmanratkaisukyvyt ovat ehdottomia valtteja tehtävässäsi.

Tarjoamme hyvät kehittymismahdollisuudet ja osaamistasosi mukaisesti sinulla on mahdollisuus laajentaa asiantuntijuuttasi myös muihin ylläpitotehtäviin.

Odotamme

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Tukipalvelukokemusta kotisivu- ja sähköpostipalveluiden osalta joko työmarkkinoilta tai vapaa-ajaltasi
  • Perustason ymmärtämistä nimipalveluiden ja verkkotunnusten osalta
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen suullista sekä kirjallista taitoa
  • Nopeaa oppimiskykyä
  • Oma-aloitteisuutta ja tiimityötaitoja

Hakemukset ja lisätiedot:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?571eb46f
Toni Uusvuo / toni.uusvuo [ät] hostingpalvelu.fi
Jarkko Åström 0405126181 / jarkko.astrom [ät] planeetta.fi

Yleistä meistä:

Suomen Hostingpalvelu Oy on tärkeä osa Planeetta Internet Oy:tä joka on perustettu vuonna 2002. Sen tärkeimmät brändit Suomessa ovat Planeetta Internet, Suomen Hostingpalvelu ja Domainhotelli. Yhtiö kuuluu eurooppalaiseen innovatiiviseen verkko- ja hosting-palveluita tarjoavaan Loopia Groupiin, joka toimii lisäksi mm. Ruotsissa, Tsekeissä ja Slovakiassa. Loopia Groupin omistaa pohjoismainen pääomasijoitusyhtiö Axcel. Kasvamme ja uudistamme Suomen liiketoimintaamme. Niinpä rekrytoimme nyt  joukkoomme uusia henkilöitä.

Lisätietoa yrityksestä Suomen Hostingpalvelu Oy.