Tilisiirrolla maksettaessa voi käyttää Virtuaaliviivakoodia helpottaaksesi maksamista.

1. Valitse virtuaaliviivakoodi tuplaklikkaamalla hiiren vasemmalla näppäimellä virtuaaliviivakoodia tai pidä hiiren vasemmanpuoleista näppäintä alhaalla ja vedä kursori virtuaaliviivakoodin yli. Kopioi virtuaaliviivakoodi painamalla Ctrl+C tai valitse valikosta Muokkaa/Kopioi, engl. Edit/Copy.
  2. Kirjaudu verkkopankkiisi ja valitse laskun maksutoiminto.
  3. Valitse laskua maksettaessa ”Viivakoodilla maksaminen” tai ”Lue viivakoodi” tai vastaava toiminto ja vie kursori tyhjään viivakoodikenttään. Liitä virtuaaliviivakoodi kenttään painamalla näppäimistöstä Ctrl+V tai klikkaa hiiren oikeaa näppäintä ja valitse Muokkaa/Liitä, engl. Edit/Paste, jolloin maksulomakkeen tiedot täyttyvät automaattisesti.Joissain verkkopankeissa maksun saaja pitää täyttää maksulomakkeelle erikseen. Maksun saaja on Suomen Hostingpalvelu Oy