Näillä ohjeilla asennat pilvipalvelimellesi Ioncube Loaderin. Esim. jotkin Magenton lisäosat/teemat tarvitsevat tätä. Ohje on tarkoitettu Ubuntu/Jumpbox -palvelimille, mutta tätä voi myös hyödyntää muissa käyttöjärjestelmissä.

1. Kirjaudu SSH:lla palvelimelle root-oikeuksilla
2. Aja seuraavat komennot:

cd /usr/local
wget http://downloads2.ioncube.com/loader_downloads/ioncube_loaders_lin_x86.tar.gz
tar -zxvf ioncube_loaders_lin_x86.tar.gz
echo ’zend_extension = /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.3.so’ > /etc/php5/conf.d/ioncube.ini

3. Käynnistä tämän jälkeen Apache uudelleen komennolla /etc/init.d/apache2 restart