Kun olet käynnistänyt Jumpbox-palvelimesi (ohjeita käynnistämiseen löydät täältä), tulisi Jumpbox konfiguroida. Tämä ohje kertoo miten Jumpbox konfiguroidaan.

Siirry selaimella palvelimesi IP-osoitteeseen. IP-osoitteen löydät asiakassivuiltamme.

Syötä kohtaan ’Computer name’ haluamasi tunnus (esim. magento). Tällä tunnuksella ei ole merkitystä, sillä ohjelman varsinainen osoite konfiguroidaan myöhemmin. ’Email address for notifications’ kohtaan tulisi syöttää toimiva sähköpostiosoite (sovelluspalvelimella oleva ohjelma lähettää viestit tähän osoitteeseen). ’Administration account password’ -kohdassa luodaan salasana, joka käy Jumpboxin ja ohjelman hallintaan.

Klikkaa lopuksi painiketta ’Configure the application’.

Ohjelma on nyt käyttövalmis. Tältä sivulta löydät linkit ohjelmaasi, ohjelman hallintaan sekä Jumpboxin hallintaan.

Jumpboxin hallinta

Tällä sivulla voit hallinnoida palvelintasi. Oletuksena ohjelma toimii IP-osoitteessa, joten mikäli haluat tämän toimivan suoraan domainisi alla, klikkaa ’Network’ -kuvaketta.

Ruksaa kohta ’Manually set Public Address.’ ja täytä ’Public Address’ -kenttään domainisi osoite. Ohjelma alkaa toimimaan kun tämä kenttä on täytetty ja domainille on luotu ohjaus palvelimellesi.

Seuraavaksi kerromme miten saat domainisi liikenteen ohjattua palvelimellesi.

Domainin liikenteen ohjaaminen

Jotta saat ohjelman toimimaan domainisi alla, tulee liikenne ohjata palvelimesi IP-osoitteeseen. Tämä onnistuu muokkaamalla domainin A-tietuetta.