Näin pääset käynnistämään pilvipalvelimen.

Kirjaudu asiakassivuille. Linkki löytyy kotisivujemme oikeasta yläkulmasta.

Klikkaa ’Pilvipalvelimien hallinta’ päästäksesi palvelimien hallintaan.

Pilvipalvelimien hallinnassa näet Hostingpalvelulta tilaamasi pilvipalvelimet. Tästä näkymästä näet pilvipalvelimen ip-osoitteeen (esimerkkikuvassa piilotettu kuitenkin punaisilla laatikoilla). Voit täältä käynnistää ja sammuttaa pilvipalvelimen. Käynnistä pilvipalvelin klikkaamalla ”ON”. Sivut siirtyvät palvelimen hallintasivulle. Jos sivu ei vaihdu, klikkaa ’Hallinnoi’.

Sivulla palvelin näkyy käynnistymisen ajan olevan tilassa ’Pending’. Tämän pitäisi parin minuutin sisällä vaihtua tilaan ”ON”. Jos ei, kokeile parin minuutin päästä selaimesi päivityspainiketta. Siirry tämän ohjeen seuraavan kohtaan, kun pilvipalvelin on päällä (vihreä ON).

Tältä sivulta näet palvelimesi kirjautumistiedot. Palvelimeen voit kirjautua käyttäen pilvipalvelimesi ip-osoitetta. Jos olet valinnut tilatessa jonkin Jumboxin teeman, voit määritellä sen asetukset syöttämällä IP-osoitteen selaimesi osoitekenttään.

Kun palvelin on päällä, ilmestyy sivun alaosaan lisää painikkeita. Voit niistä esimerkiksi uudelleenrakentaa palvelimen uudella käyttöjärjestelmällä.