Saat DNS-hallinnan käyttöösi heti kun olet tilannut pilvipalvelimen meiltä. DNS-hallintaan voi oletuksena liittää yhteensä 20 domainia.

Kirjaudu asiakassivuillemme, ja avaa DNS-hallinta.

Liitä haluamasi domain DNS-hallintaan klikkaamalla painiketta ’Lisää’. Domain-kenttään tulisi kirjoittaa domainin nimi (esim. omadomain.fi) ja IP-kenttään pilvipalvelimesi IP-osoite (tämän löydät pilvipalvelimien hallinnasta). Domainit kannattaa liittää DNS-hallintaan jo ennen rekisteröintiä (rekisteröinnin voit tilata täältä). Mikäli tilaat rekisteröinnin muualta, tai haluat ohjata domainin nimipalvelimellemme, voit asettaa domainille nimipalvelimet ns1.hostingpalvelu.fi ja ns2.hostingpalvelu.fi.

Klikkaamalla domainia tai ’Muokkaa’ -painiketta, pääset muokkaamaan ko. domainin tietueita.

Tällä sivulla voit helposti lisätä/muokata/poistaa tietueita.

Alidomaineja voit luoda A-tietueiden avulla.