Voit luoda sähköpostitilejä/-laatikoita webhotellisi hallintapaneelissa. Sähköpostilaatikoiden maksimimäärä riippuu valitsemastasi webhotelli-paketista.

Tutustu webhoteliemme sisältämän sähköpostin ominaisuuksiin tästä.

1. Klikkaa hallintapaneelin etusivulla Sähköposti-valikosta Sähköpostitilit-painiketta.

2. Klikkaa sivun oikeasta laidasta +Luo-painiketta.

3. Syötä seuraavat tiedot:

• Domain: Jos webhotelliisi on liitetty useampia domaineja, valitse haluamasi domain alasvetovalikosta.
  • Käyttäjätunnus: Syötä haluamasi sähköpostiosoitteen etuliite. Jos esimerkiksi haluat sähköpostin ’etunimi.sukunimi@domainisi.fi’, syötä silloin kenttään ’etunimi.sukunimi’.
  • Salasana: Syötä haluamasi salasana. Käytäthän mahdollisimman vahvaa salasanaa (isoja ja pieniä kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä) ja sellaista salasanaa, joka ei ole käytössä muissa palveluissasi.
  • Levytila: Valitse kuinka paljon levytilaa sähköpostitili voi maksimissaan käyttää. Voit myös valita ’Rajoittamaton’, jolloin sähköpostitili voi käyttää niin paljon levytilaa kuin mitä webhotellipalveluusi sisältyy.

Klikkaa lopuksi +Luo-painiketta luodaksesi tilin.

4. Sähköpostitili on nyt luotu. Voit kirjautua webmailiin osoitteessa https://www.hostingpalvelu.fi/asiakkaat/webmail.php. Jos haluat liittää sähköpostitilin johonkin erilliseen sähköpostiohjelmaan (esim. Outlook, Mac Mail, Thunderbird tai vastaava), löytyy meiltä ohjeita ohje-sivuiltamme.

Kaikkiin webhotellimme kuuluu sähköpostilaatikot omalla verkkotunnuksellasi.