Tässä ohjeessa käydään läpi yleisimmät sivustolla tehtävät muokkaukset. Opastamme lisäämään valitsemasi hakusanat oikeisiin paikkoihin. Todellisessa projektissa tekstejä on luonnollisesti muokattava enemmän.

1. TITLE

1.

-Lisätään hakusanoiksi valitsemasi hakusanat kotisivusi otsikkoon. Avaa kotisivukoneesta ”Asetukset”-välilehti ja kirjoita Sivuston nimi -kohtaan hakusanat (Kuva 1.)

2. META-DESCRIPTION

2.

Lisätään hakusanat sivuston metakuvaukseen. Metakuvaus on lyhyt kuvaus sivustostasi (maksimissaan 150 merkkiä). Metakuvaus lisätään Asetukset-välilehdellä kohdassa ”Sivuston kuvaus” (Kuva1.)

3. META-KEYWORDS

3.

-Meta-avainsanat kannattaa poistaa kokonaan. Meta-avainsanat löytyvät Asetukset välilehdeltä kohdasta ”Meta-avainsanat”. (Kuva 1.)

4. BODY

4.

-Avainsanat kannattaa mainita 2-3:een kertaan tekstin runko-osassa.

5. SUB-PAGE FOR THE KEYWORD

5.

-Hakusana kannattaa lisätä alisivuksi. Uusia sivuja voit lisätä Sivut -välilehdessä kohdassa lisää sivu. Alisivun osoite on esim. sivustosi.fi/alisivuni

6. IN THE HEADINGS

Näyttökuva 2016-03-02 kello 13.56.40

-Lisää hakusanat otsikoihisi.

Kuva 1.

Kuva 1.

Kuva 2.

Kuva 2.