.fi-domainin välittäjän vaihtoavaimen saat haettua asiakassivuiltasi.
Välittäjän vaihtoavainta tarvitset, kun haluat siirtää domainin ylläpidon jollekin toiselle palveluntarjoajalle.

1. Kirjaudu asiakassivuille osoitteessa https://www.hostingpalvelu.fi/asiakkaat/clientarea.php.
Jos et muista salasanaasi, voit resetoida sen klikkaamalla ’Unohditko salasanasi?’ -linkkiä, joka löytyy asiakassivujen kirjautumissivulta.

2. Klikkaa kohtaa ’Omat Domainit’ ja valitse alasvetovalikosta ’Omat Domainit’.

Välittäjän vaihtoavaimen hakeminen

3. Valitse listalta haluamasi domain ja klikkaa sen oikealla puolella olevaa jakoavainkuvaketta.

Välittäjän vaihtoavaimen hakeminen

4. Valitse vasemmalta valikosta ’Välittäjän vaihtoavain’.
Odota rauhassa kun järjestelmä luo sinulle avaimen (tämä saattaa kestää hetken).

Välittäjän vaihtoavaimen hakeminen

5. Kopioi ruudulle tuleva avain talteen.
Avain on voimassa yhden kuukauden luomishetkestä alkaen.

Välittäjän vaihtoavaimen hakeminen