Jos olet siirtänyt domainin Hostingpalvelulle joltain toiselta palveluntarjoajalta tai haluat muuten vaihtaa domainin nimipalvelimia, onnistuu tämä asiakassivuillasi seuraavasti:

1. Klikkaa asiakassivuille kirjautumisen jälkeen kohdasta ’Omat domainit’ ja valitse ’Omat domainit’.

Nimipalvelimien vaihto

2. Etsi listalta domain, jolle haluat tehdä muutoksia.
Klikkaa oikealta nuolipainiketta ja valitse ’Muuta nimipalvelimia’.

Nimipalvelimien vaihto

3. Jos tarkoituksesi on käyttää Hostingpalvelun nimipalvelimia, valitse ’Käytä oletusnimipalvelimia’ ja sitten ’Muuta nimipalvelimia’.
Jos haluat vaihtaa nimipalvelimia, valitse ’Käytä muita nimipalvelimia (syötä lomakkeeseen)’ ja kirjoita sitten haluamasi nimipalvelimet niille varattuihin kenttiin.
Klikkaa lopuksi ’Muuta nimipalvelimia’ -painiketta.

Nimipalvelimien vaihto