Jos olet siirtänyt domainin Hostingpalvelulle joltain toiselta palveluntarjoajalta tai haluat muuten vaihtaa domainin nimipalvelimia, onnistuu tämä asiakassivuilta seuraavasti:

1. Klikkaa asiakassivuille kirjautumisen jälkeen kohdasta ’Omat domainit’ ja valitse ’Omat domainit’.

Nimipalvelimien vaihto

2. Etsi listalta domain, johon haluat tehdä muutoksia. Klikkaa oikealta nuolipainiketta ja valitse ’Muuta nimipalvelimia’.

Nimipalvelimien vaihto

3. Jos tarkoituksesi on käyttää Hostingpalvelun nimipalvelimia, valitse ’Käytä oletusnimipalvelimia’ ja sitten ’Muuta nimipalvelimia’. Jos haluat vaihtaa nimipalvelimia, valitse ’Käytä muita nimipalvelimia (syötä lomakkeeseen)’ ja kirjoita sitten haluamasi nimipalvelimet niihin varattuihin kenttiin. Klikkaa lopuksi ’Muuta nimipalvelimia’-painiketta.

Nimipalvelimien vaihto