Tämä ohje opastaa, miten Hostingpalvelu.fi:n kotisivukoneella lisäät sivustollesi blogin.

Lisää blogi sivustollesi työkaluista sivulta ’Lisäosat’ raahaamalla kuvake ’Blogi’ haluamaasi kohtaan.

tallennus1

Voit lisätä blogiisi sisältöä alla olevan kuvan mukaisesti.

tallennus_onnistunut

Voit lisätä blogi kirjoituksia kotisivukoneella menemällä sivulle, jolla blogi sijaitsee ja painamalla ’Lisää blogiin uusi viesti klikkaamalla tästä’.

tallennus2

Voit lisätä meta-kuvauksen yksittäiselle blogi kirjoitukselle menemällä kyseisen kirjoituksen sivulle, ja painamalla hakukoneasetukset.

tallennus3

Kotisivukoneessa ei ole valmista kommentointi ominaisuutta. Tarjoamme kuitenkin helposti asennettavaksi Disqus.com -palvelun. Tähän tulee ensin rekisteröityä osoitteessa https://disqus.com/admin/signup/ .

rekisteröinti

Kun olet rekisteröitynyt palveluun, klikkaa ”I want to install Disqus on my site” kuvan mukaisesti.

rekisteröinti2

Täytä tietosi, huomaa valita myös kategoria. Domainisi nimi muodostaa oman ID:si.

ID

Kun olet luonut ID:n, se tulee lisätä kotisivukoneeseen.

kotisivukoneelle_tallennus