Tämä ohje opastaa, Miten voit luoda verkkokaupan kotisivukoneella tehdylle sivustolle käyttäen Ecwid-verkkokauppalisäosaa.

1. Valitse ’Lisäosat’ valikosta lisäosa ’Kauppa’ ja raahaa se haluamaasi kohtaan sivustolla.

Ecwid-verkkokaupan lisääminen sivustolle.

2. Täytä tietosi avautuvaan ikkunaan ja paina ’Lähetä’-painiketta. Vahvista tämän jälkeen sähköpostiosoitteesi klikkaamalla ecwidin lähettämää vahvistuslinkkiä (lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen).

Ecwid-verkkokaupan lisääminen sivustolle.

3. Kun rekisteröinti on onnistunut, Ecwid luo automaattisesti tilillesi esimerkkikategorian ja joitain tuotteita. Pääset kirjautumaan Ecwidin hallintaan klikkaamalla kotisivukoneessa ’Hallinnoi’-painiketta.

Ecwid-verkkokaupan lisääminen sivustolle.

Ecwidiin voit lisätä maksutta jopa 10 eri tuotetta. Koska Ecwid on kolmannen osapuolen ohjelma, ylimääräisten tuotteiden lisääminen hoituu Ecwidin oman hinnaston mukaisesti.
Lisätietoa Ecwidin hinnoittelusta löydätte osoitteesta ecwid.com/pricing.