Tämä ohje opastaa, miten Hostingpalvelu.fi:n kotisivukoneella lisäät Facebookin ’Tykkää’ -laatikon sivustollesi.

Valitse välilehdestä lisäosat kohta ’Skripti’. Raahaa lisäosa haluamallesi paikalle.

tykkaa

Mene osoitteeseen https://developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin ja luo haluamasi Facebook -laatikko. Voit valita vasemmassa reunassa olevalta listalta haluamasi tyyppisen lisäosan.

tykkää

Muokkaa laatikko haluamasi tyyppiseksi käyttämällä ruudussa olevia vaihtoehtoja. Muokkaa ”Facebook Page URL” -kohtaan oman tai yrityksesi facebooksivun osoite. Kun olet valmis, klikkaa ’Get Code’.

tykkää

Liitä molemmat koodit allekkain kotisivukoneen skripti-lisäosaan. Facebook-laatikko on näkyvillä julkaistulla sivustolla.

tykkää