Tämä ohje opastaa, miten saat liitettyä Google Analytics -kävijäseurannan kotisivukoneella luotuun sivustoon.

1. Kirjaudu Google Analytics tiliisi osoitteessa https://www.google.fi/analytics/

2. Klikkaa sivun ylälaidassa olevaa ’Järjestelmänvalvoja’-välilehteä. Valitse ’Sivusto’ kohdasta oma domainisi ja klikkaa Seurantatieto -> Seurantakoodi.

Google Analytics -koodin lisääminen

3. Kopioi sivulla näkyvä seurantakoodi.

Google Analytics -koodin lisääminen

4. Liitä koodi kotisivukoneeseen kohdassa Asetukset -> Edistyneet -> Lisää Google Analytics.

Google Analytics -koodin lisääminen

5. Koodi aktivoituu kun seuraavan kerran julkaiset sivustosi.