Tämä ohje opastaa, miten saat kotisivukoneessa lisättyä linkin ulkoiselle sivustolle. Tämä voi olla tarpeen, jos luot esimerkiksi verkkokaupan tai blogin, ja haluat luoda linkin kotisivuillesi.

1. Valitse ’Sivut’ välilehti ja klikkaa ’Lisää sivu’ painikkeen vieressä olevaa nuolinäppäintä ja valitse ’Lisää URL-osoite’ alla olevan kuvan mukaisesti.

Linkin lisääminen sivustolle.

2a. Kirjoita nimi, joka näkyy navigointipalkissa ’Sivun nimi valikossa’ kohtaan.
2b. Kirjoita linkattavan sivuston URL-osoite riville ’Sivuston URL-osoite’.
2c. Valitse alasvetovalikosta, avataanko linkki samassa vai uudessa ikkunassa.

Linkin lisääminen sivustolle.