Tämä ohje opastaa, miten Hostingpalvelu.fi:n kotisivukoneella salasanasuojaat sivun.

Siirry kotisivukoneella kohtaan ’Sivut’. Haluamasi sivun kohdalla paina ’Salasanasuojattu sivu’. Tämän jälkeen tulee sivulle määrittää käyttäjätunnus ja salasana. Mikäli haluat että sivu ei näy navigaatiopalkissa, valitse kohta ’Piilotettu sivu’. Kun sivusto on julkaistu, pääsee salasanasuojatulle sivulle vain kyseisellä käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
HUOM! Tämä ei kuitenkaan suojaa kotisivukoneeseen lataamiasi tiedostoja salasanasuojauksella, vaan ne ovat julkisessa jaossa. Mikäli haluat suojata lataamasi tiedostot, voit käyttää hallintapaneelista löytyvää kansioiden suojausta.

salasanasuojaus