Tämä ohje opastaa, miten Hostingpalvelu.fi:n kotisivukoneella muokkaat poistat ja lisää sivuja sekä muuutat sivujen järjestystä.


Valitse työkalupalkista ’Sivut’.

sivut1

Sivun nimi tulee ensin valita eli klikata haluttua sivua.

sivut2

Kun sivu näkyy valittuna eli vihreänä voit muuttaa sen nimen, poistaa sen tai vaihtaa paikkaa suhteessa muihin sivuihin. Nyt haluamme poistaa sivun ’Uutiset’ ja klikkaamme siis ’Poista’.

sivut3

Sivu poistuu alla olevan kuvan mukaisesti listasta. Muutokset tulee lähtiessä tältä sivulta hyväksyä.

sivut4

Klikkaa alhaalta ’Lisää sivu’. Tämän jälkeen tulee listaukseen sivuista uusi sivu vihreällä taustalla. Voit muokata sen paikkaa klikkailemalla nuolia. Sivun nimi muutetaan oikealta ylhäältä kohdasta ’Sivun nimi valikossa’. Nimi muutetaan valitsemalla/maalaamalla ensin muutettava nimi, kuten alla olevassa kuvassa ja sitten vain kirjoitetaan haluttu sivun nimi.

uusisivu

Kirjoitamme esimerkkikuvaan ’Hääpaikka’. Sivun nimi muuttuu heti myös valikossa. Kun kaikki muutokset on tehty tällä sivulla, klikkaa alhaalta ’OK’.

uusisivu2

Kun muutokset on tallennettu, tulee siitä vahvistus työkalupalkin yläosaan.

muutokset_tallennettu

Valitse sivu, jota haluat valikossa siirtää. Kun sivu on valittu, näkyy sen tausta vihreänä. Sivun oikealla puolella näkyy nuolipainikkeet, joiden avulla voit siirtää sivua. Esimerkkikuvassa siirrämme sivua ’Hääpaikka’ klikkaamalla ylänuolta.

uusisivu2

Sivu on kuvan mukaisesti siirtynyt yhden sivun verran.

siirto

Kun kaikki muutokset on tehty tällä sivulla, klikkaa alhaalta ’OK’. Kun muutokset on tallennettu, tulee siitä vahvistus työkalupalkin yläosaan.

muutokset_tallennettu