Tämä ohje opastaa, miten Hostingpalvelu.fi:n kotisivukoneella vahvistat sivustosi Googleen.

Kirjaudu Googlen verkkovastaavan työkaluihin (https://www.google.com/webmasters/tools/). Tämä vaatii Google-tilin. Paina ’Lisää sivusto’ ja syötä esille tulevaan kenttään verkkotunnuksesi. Lataa tiedosto alla olevan kuvan mukaisesti.

verkkovastaava

Mene kotisivukoneeseen.
Siirry kohtaan ’Asetukset’, jatka painamalla ’Edistyneet’. Klikkaa ’Vahvista sivuston omistajuus’.

verkkovastaava

Valitse ’Lataa vahvistustiedosto’, ja paina ’Selaa’. Kun olet tuonut tiedoston palvelimelle, tulee sinun vielä painaa ’Vahvista’ Googlen verkkovastaavan työkaluissa.

video