Kalenterin liittäminen vaatii, että käytettävässä sähköpostiohjelmassa on tuki CalDav-kalenterityypille. Tämä tuki löytyy oletuksena ainakin Macin kalenteriohjelmasta, ja esimerkiksi Outlookiin on olemassa ilmaisia lisäosia, joissa on CalDav-tuki. Tässä esimerkissä liitämme tilin Macin kalenteriohjelmaan, mutta samat asetukset toimivat kaikkiin sähköpostiohjelmiin, jotka CalDav-muotoa tukevat.

1. Siirry Macissa kohtaan Kalenteri -> Asetukset -> Tilit – Lisää kalenteri (+)
2. Valitse ’Muu CalDav-tili…

kalenterin liittäminen

3. Syötä seuraavat tiedot:

– Tilin tyyppi: Lisäasetukset
– Käyttäjätunnus: koko sähköpostiosoite
– Salasana: Sähköpostitilin salasana
– Palvelimen osoite: Muotoa cloudX.hostingpalvelu.fi, jossa X on sen palvelimen numero, jossa tilisi sijaitsee. Saat palvelimen nimen tarvittaessa asiakaspalvelustamme tai asiakassivuilta.
– Palvelimen polku: /rpc/principals/kokosähköpostiosoitteesi/ (muuta ’kokosähköpostiosoitteesi’ kohtaan oma sähköpostisi, jonka kalenteria haluat käyttää)
– Portti: 2080
– Käytä SSL:ää valittuna

Klikkaa lopuksi ’Kirjaudu sisään’.

kalenterin liittäminen