Kun olet tehnyt sähköpostitilin hallintapaneelissamme (ohjeet sähköpostitilin luomiseen löytyy täältä), voit lähettää ja vastaanottaa viestejä Outlookin avulla. Seuraavassa ohjeet Outlookin asetuksien laittamiseen.

1.Valite työkaluista kohta ”Tilit”

2.Klikkaa ”Lisää” ja sieltä valitse kohta sähköposti.

3. Kirjoita haluamasi näyttönimi (ei väliä mikä).

4. Kirjoita tähän sähköpostiosoitteeksi hallintapaneelissamme luomasi sähköpostiosoite kokonaisuudessaan.

5. Valitse tulevien sähköpostipalvemeksi IMAP (Ei siis POP3). Kirjoita saapuvan ja lähtevän postin palvelimeksi Hosting -tilin tiedot viestissä ilmoitettu sähköpostipalvelin. Kun valmis, klikkaa seuraavaan.

6. Kirjoita tilinnimeksi koko sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi tekemäsi salasana hallintapaneelissamme. Klikkaa seuraavaan.

7. Valitse lisäämäsi sähköpostitili ja klikkaa sitä oikealla hiirinäppäimellä: valitse sieltä ominaisuudet.

8. Tarkista välilehden ”Palvelimet” asetuksita että siellä on kohta kohta ”Palvelin edellyttää kirjautumista” ruksattuna. Jos sitä ei ole valittu, valitse se. Siirry välilehteen ”Suojaus”.

9. Tarkista että molemmat kohdat, joissa lukee ”Tämä palvelin edellyttää SSL-suojausta” (sekä lähtevälle palvelimelle että saapuvalle palvelimelle) ovat valittuina. Tarkista myös että lähtevän palvelimen portin numero (SMTP) on 465 ja saapuvan postin (IMAP) portin numero on 993. Kun olet nämä muutokset tehnyt, klikkaa ok. Sähköpostin lähetyksen ja vastaanottamisen tulisi nyt toimia oikein.