Ohje Mozillan Thunderbirdin asetuksien laittamiseen.

1. Valitse ohjelman ylälaidasta Tiedosto -> Uusi -> Olemassa oleva sähköpostitili.

Sähköpostitilin lisääminen Thunderbirdiin

2. Syötä vaadittavat tiedot:
– Oma nimi: Tämä nimi näkyy viestin lähettäjänä
– Sähköpostiosoite: Sähköpostiosoite, jota olet lisäämässä
– Salasana: Sähköpostitilin salasana
Klikkaa tämän jälkeen ’Jatka’ painiketta. Thunderbird pyytää hetken kuluttua antamaan lisää tietoa. Siirry kohtaan 3.

Sähköpostitilin lisääminen Thunderbirdiin

3. Syötä Thunderbirdin pyytämät lisätiedot:

Saapuva:
– IMAP
– Palvelimen osoite: muotoa mailX.hostingpalvelu.fi, jossa X on sen palvelimen numero, jossa tilisi sijaitsee. Saatte tämän tiedon joko tilauksen yhteydessä lähetetystä ’hosting-tilin tiedot’ sähköpostiviestistä, asiakassivuilta tai asiakaspalvelustamme.
– Portti: 993
– SSL: SSL/TLS
– Todennus: Normaali salasana

Lähtevä:
– SMTP
– Palvelimen osoite: muotoa mailX.hostingpalvelu.fi, jossa X on sen palvelimen numero, jossa tilisi sijaitsee. Saatte tämän tiedon joko tilauksen yhteydessä lähetetystä ’hosting-tilin tiedot’ sähköpostiviestistä, asiakassivuilta tai asiakaspalvelustamme.
– Portti: 465
– SSL: SSL/TLS
– Todennus: Normaali salasana

Käyttäjätunnus on sekä saapuvalle että lähtevälle palvelimelle koko sähköpostiosoitteesi.
Klikkaa sitten ’Testaa asetuksia uudelleen’ ja jos et saa virheitä, klikkaa ’Valmis’ ja sähköposti on nyt onnistuneesti liitetty.

Sähköpostitilin lisääminen Thunderbirdiin