Mediaa voi lisätä siville seuraavien ohjeiden avulla. Huomaathan, että yksittäisen tiedoston suurin sallittu koko on 30mb, joten esimerkiksi videotiedostoja saattaa joutua muokkaamaan ennen kun sen voi lähettää palvelimelle.

Median lisääminen vaihe-vaiheelta

Aloita valitsemalla seuraava.

Mene kotisivukoneen asetussivulla kohtaan ‘Askel 5: Sivun sisältö’

Valitse sivu johon haluat lisätä mediaa.

Etsi valikosta painike ‘lisää/muokkaa mediaobjektia’

Uusi ikkuna avautuu. Valitse ‘Lataa palvelimelle’ -painike

Selaa -painiketta painamalla pääset valitsemaan tiedoston lähetettäväksi. Sallitut tiedostomuodot ovat .ASF, .ASX, .FLV, .H264, .MOV, .MP3, .MP4, .SWF, .WAX, .WMA, .WMV, .WVX, .WPL
Kun olet valinnut tiedoston siirrettäväksi, niin paina ikkunan alalaidassa olevaa ‘Lataa palvelimelle’ -painiketta. Suurempien tiedostojen siirtämisessä saattaa kestää, joten ole kärsivällinen.

Juuri lähetetyn median pitäisi olla nyt ilmestynyt listalle. Varmista että kyseinen mediatiedosto on valittuna ja paina ‘Lisää’ -painiketta.

Juuri lähetetyn mediatiedoston pitäisi nyt näkyä sivun sisällössä. Muista vielä tallentaa sivu ennen sulkemista.

Mediatiedosto on nyt lisätty onnistuneesti. Onnea uuden sivuston kanssa!