Näin lataat kuvia sivuillesi

1. Kotisivukoneen askeleessa 3 voit lisätä kuvia, kun olet muokkaamassa sivujasi, valitse

muokattavan sivun kohdalla. Tämän jälkeen valitse ”Lisää/muokkaa kuvaa” ylävalikosta, alla olevan kuvan mukaisesti.

2. Näytölle aukeaa ponnahdusikkuna. Valitse vasemmalta omat kuvat. Valitse vielä ”Lataa palvelimelle”.

3. Valitse kuva, ja paina ”Lataa palvelimelle”.

4. Nyt kuva näkyy kansiossa. Seuraavaksi paina alhaalta painiketta ”Lisää”

6. Kun olet siirtänyt kuvan haluamaasi kohtaan, muista tallentaa, jotta muutokset säilyvät.