Ohjeet tiedostojen, kuten pdf, doc ja zip lisäämiseen kotisivukoneessa.

Tämä ohje kertoo, miten lisätään pdf-tiedosto kotisivukoneelle ja luodaansiihen osoittava linkki. Tämä ohje toimii myös seuraaville tiedostoille .GZ, .TGZ, .BZ2, .TBZ2, .TB2, .ZIP, .TAR, .DOC, .HTML, .HTM, .TXT, .XHTML, .XHT, .XML, .XL, .XLS, .JPEG, .JPG, .ICO, .GIF, .PNG, .PSD, .BMP, .AI, .SVG, .CSS, .PDF, .PPT, .PPS, .WAV, .WMA, .OGG, .MP3, .RM, .WMV, .QT, .SWF or .FLA.

1. Askeleessa 5 lisää haluamallesi sivulle pdf-tiedostoon osoittavan linkin teksti. Valitse (maalaa) tämä teksti ja sen jälkeen klikkaa painiketta ”Lisää/ Muokkaa Hyperlinkkiä”.

2. Klikattuasi edellä mainittua painiketta aukeaa eteesi ponnahdusikkuna. Valitse sen vasemmasta palkista ”Muut”. Tämän jälkeen klikkaa painiketta, jolla ladataan palvelimelle tiedostoja (Lataa palvelimelle).

3. Seuraava ikkuna ilmoittaa mitä tiedostopäätteitä voit ladata koneeltasi. Valitse ”Selaa”. Sen avulla pääset valitsemaan tietokoneeltasi sopivan tiedoston.

4. Valitse tietokoneeltasi haluamasi tiedosto ja tuplaklikkaa sitä.

5. Klikkaa ”Lataa palvelimelle”. Tämän jälkeen haluamasi tiedosto/tiedostot ladataan palvelimellemme.

6. Valitse tämän jälkeen kansiosta (palvelimeltamme) haluamasi tiedosto ja tuplaklikkaa sitä tai valitse lisää.

7. Lopputulos on oikein, kun teksti on muuttunut linkiksi. Klikkaa vielä lopuksi oikeassa yläkulmassa olevaa tallennuspainiketta, jotta muutokset tallentuvat.