Linkin lisäys kotisivukoneessa.

Kotisivukoneen askeleessa 3 voit lisätä linkkejä normaalin tekstin sekaan.

1. Ensin tulee valita sivu, jolle haluat lisätä linkin. Tämä siis tapahtuu askeleessa 3 painamalla sopivan sivun rivillä olevaa kynä -kuvaketta.

2. Kirjoita teksti, jonka haluat olevan linkki. Tämän jälkeen maalaa/valitse kyseinen teksti hiirellä.

3. Klikkaa ”lisää/muokkaa linkkiä” -painiketta. Tällöin aukeaa ponnahdusikkuna.

3. Ponnahdusikkunasta voit valita sivustollasi jo olevan sivun tuplaklikkaamalla sitä. Sivustosi ulkopuolella olevan linkin (kuten www.hostingpalvelu.fi) voit lisätä alhaalla olevaan url-kohtaan.

4. URL-kohdan alapuolelta voit valita, miten uusi ikkuna aukeaa.

6. Valmiissa ja toimivassa lopputuloksessa tekstistä on tullut alleviivattu. Muista tallentaa, kun olet valmis (tallennuspainike on oikealla yläkulmassa).