Kotisivukoneen taulukon värien muuttaminen voi olla hieman hankalaa, koska niissä on oletustyylit ja kaikkia värejä ei välttämättä voi edes vaihtaa.

Periaatteessa värin vaihtaminen tapahtuu valitsemalla kyseisen taulukon ja tämän jälkeen klikkaamalla oikeaa hiirinäppäintä ja valitsemalla ”Taulukon ominaisuudet”. Täältä voit vaihtaa Taulukko-välilehdessä koko taulukon asetuksia (väri löytyy options välilehdestä). Monelle riville on annettu erikseen väri ja näitä voi muokata menemällä taulukon ominaisuuksissa välilehteen rivi. Sieltä voi Options-välilehdestä valita kyseisen rivin värin. Riviä vaihdetaan painikkeilla ”Edellinen rivi” ja ”Seuraava rivi”.