Julkaistun sivuston voi piilottaa esim. luomalla tyhjän index.html -nimisen tiedoston hallintapaneelin tiedostojenhallinnalla (Hallintapaneeli -> Tiedostot -> Tiedostojenhallinta). Tiedosto tulisi luoda domainin juurikansioon (public_html). Mikäli kyseessä on lisädomainin sivut, on tälle määritetty oma juurikansio (esim. public_html/lisadomain.fi).

1. Avaa hallintapaneeli ja klikkaa ’Tiedostojenhallinta’
2. Klikkaa ’Uusi tiedosto’ -kuvaketta

Anna uudelle tiedostolle nimeksi index.html ja klikkaa ’Create New File’.

Tämän jälkeen sivustosi pääsivu on piilotettu. Askeleesta 2 löytyy ohjeet tiedostojen poistamiseen, jonka avulla kaikki sivut saadaan piilotettua.

Mikäli haluat piilottaa kaikki sivut, poista kaikki tiedostot (paitsi tyhjä index.html-tiedosto). Ennen kuin valitset kaikki tiedostot ja poistat nämä, varmista että olet public_html -kansiossa. Public_html -kansiota ei tulisi missään tapauksessa poistaa.

HUOM! Jos poistat public_html -kansion sisällön, saatat samalla tuhota omia tiedostojasi/kansioita, mikäli ko. kansiossa tällaisia on. Tarkistathan että nämä tiedostot/kansiot eivät ole valittuina.

Jos olet poistanut tiedostot, saat sivut näkyville julkaisemalla projektisi uudelleen.