WordPressin asentaminen webhotellipakettiin onnistuu helposti asennusohjelmamme avulla.

HUOM! Jos käytössänne on jokin WordPress-optimoitu pakettimme, on WordPress asennettu tilauksen yhteydessä jo valmiiksi webhotelliin.

1. Kirjaudu webhotellisi hallintapaneeliin.

2. Klikkaa hallintapaneelin ylälaidasta ’Asennusohjelma’ painiketta.

Wordpressin asentaminen asennusohjelmalla

3. Jos et ole käyttänyt asennusohjelmaa aiemmin, näet asennettavat ohjelmat suoraan. Jos olet ennenkin käyttänyt asennusohjelmaa, klikkaa oikeasta ylälaidasta ’Asenna sovelluksia’ painiketta. Valitse listalta ’Wordpress’.

Wordpressin asentaminen asennusohjelmalla

4. Valitse ylälaidasta ’Asenna tämä sovellus’.

Wordpressin asentaminen asennusohjelmalla

5. Tällä sivulla voit määritellä tulevan asennuksen asetukset. Suurimman osan näistä voi jättää oletusarvoihin, mutta tarkista seuraavat:

  • Verkkotunnus: valitse alasvetovalikosta se osoite, johon haluat että wordpress asennetaan.
  • Polku (path): Jos haluat, että wordpress asennetaan pääosoitteeseen (esimerkissä hostingpalveluohje.fi), jätä tämä kenttä tyhjäksi. Jos haluat, että wordpress näkyy jossain alihakemistossa (esimerkiksi hostingpalveluohje.fi/wordpress), kirjoita tähän kenttään hakemiston nimi.
  • Jos haluat, että asennusohjelma päivittää wordpressin, teeman ja lisäosat automaattisesti puolestasi, laita näihin kohtiin valinnat ’Automaattinen päivitys’ otsikon alta.
  • Jos haluat muuttaa wordpressin kirjautumistunnuksia, ne löytyvät ’Asetukset’ otsikon alta.

Kun kaikki on valmista, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ’Asenna’ painiketta.

Wordpressin asentaminen asennusohjelmalla

6. Kun asennus on valmis, näet asennuksen sovelluslistalla. Pääset kirjautumaan wordpressin adminpaneeliin klikkaamalla keskimmäistä ’www.omadomainisi.fi/wp-admin/’ linkkiä (esimerkkikuvassa www.hostingpalveluohje.fi/wp-admin/ ).

Wordpressin asentaminen asennusohjelmalla

09.06.2021