Jos fi-domainin omistaja on vaihtumassa ja domainille halutaan päivittää uudet omistajuustiedot, tulisi domainille tehdä käyttäjän siirto.

Käyttäjän siirtoavain

Käyttäjän siirtoa varten tarvitaan käyttäjän siirtoavain, jonka saat haettua asiakassivuiltasi:

1. Valitse Omat domainit -> Omat domainit.

2. Klikkaa haluamasi domainin kohdalla jakoavainta.

3. Valitse vasemmasta valikosta ”Käyttäjän siirto”.

4. Siirtoavain lähetetään domainin haltijan sähköpostiosoitteeseen.
Jos sähköpostiosoite ei ole tiedossa, voit tarkastaa tämän domainin yhteystiedoista, jotka löytyvät vasemmasta valikosta.
Jos sähköpostiosoitteen kanssa on epäselvyyksiä, voit olla vielä yhteyksissä asiakaspalveluumme.

Käyttäjän siirto

Siirtoavaimen saatuasi voit tehdä omistajuusmuutoksen kohdassa Käyttäjän siirto.

Avautuvalla sivulla aseta käyttäjän siirtoavain, sekä uuden omistajan tiedot.
Halutessasi voit asettaa kokonaan uuden yhteyshenkilön domainille.