.fi-domainin välittäjän vaihtoavaimen saat haettua asiakassivuiltasi.
Välittäjän vaihtoavainta tarvitset, kun haluat siirtää domainin ylläpidon jollekin toiselle palveluntarjoajalle.

1. Kirjaudu asiakassivuille täältä.
Jos et muista salasanaasi, voit resetoida sen kohdasta ”Unohditko salasanasi?”.

2. Kun olet asiakassivuillasi, valitse yläpalkin kohta ”Omat Domainit”.

3. Valitse listalta haluamasi domain ja klikkaa sen oikealla puolella olevaa jakoavainkuvaketta.

4. Valitse vasemmasta valikosta ”Välittäjän vaihtoavain”, ja odota rauhassa, kun järjestelmä luo sinulle avaimen (tässä saattaa kestää hetki).

5. Valitse ”Kyllä”, jos haluat hakea välittäjän vaihtoavaimen, ja kopioi tämän jälkeen ruudulle ilmestyvä avain itsellesi talteen. Avain on voimassa yhden kuukauden luomishetkestä alkaen.