Office 365 -palveluiden myynti on lopetettu.

 

 

Office 365

Office 365 mahdollistaa Microsoftin sähköpostin, jaettujen dokumenttien ja kalenterin käytön. Voit käyttää sinulle jo tuttuja työkaluja: Word, Excel, Powerpoint ja Outlook. Lisäksi myös kätevä OneNote, jonka avulla voit jakaa muistiinpanoja muiden käyttäjien kanssa, kuten esimerkiksi työkaveriesi kanssa.

Kiinnostunut?

Ota yhteyttä myyntiimme: myynti@hostingpalvelu.fi

Huomaathan, ettet voi käyttää samaa domainia sähköposteihin sekä Hostingpalvelun että Office 365:n yhteydessä. Tarvitset toisen domainin, jos haluat käyttää sekä Hostingpalvelun webhotellin ja Microsoftin sähköpostilaatikoita.

Pane1_long_h

Viimeisin versio aina käytössäsi

Office 365 -palvelun avulla saat käyttöösi viimeisimmät versiot tutuista Office-työkaluista. Pysy siis aina ajan tasalla.

Käytä missä vain

Voit käyttää Officea perinteisesti tietokoneelle asennettuna, iPadilla, kännykällä tai vaikka selaimen kautta. Tiedostot päivittyvät automaattisesti Microsoftin pilveen, joten voit hallita niitä lähes millä tahansa laitteella.

Pane_1h

 

Office Apps

Saat Office-työkalut käyttöön eli esimerkiksi tutut Word, Excel ja Powerpoint. Voit käyttää office-työkaluja suoraan nettiselaimella. Voit asentaa aina uusimman Officen tietokoneelle, kun tilaat Business Premium -lisenssin tai Yrityspaketti 365 -palvelun.

 

Sähköposti ja kalenteri

Exchange Online eli yritystason sähköposti, kalenteri ja yhteystiedot tietokoneeseen, puhelimeen ja selaimeen. Exchange Onlinen avulla voit lisätä tuottavuutta, suojata organisaatiota ja hallita sähköpostitilejä. Sähköpostia käytetään maailmanlaajuisesti varmistetuista palvelimista, jotka on suojattu haittaohjelmien torjunnalla ja roskapostisuodattimilla.

 

iPad ja muut mobiililaitteet

Office 365 toimii iPadilla Business Essentials -lisenssillä. Pystyt katselemaan ja muokkaamaan myös Internet-selaimen kautta. Katselemaan pystyy esimerkiksi iPhonella, Windows Phonella ja Android -puhelimilla.

 

OneDrive

Voit tallentaa ja jakaa valokuvia, videoita, asiakirjoja ja paljon muuta – missä tahansa, millä tahansa laitteella. Levytilakaan ei ihan heti lopu kesken: Office sisältää 1 Tt OneDrive -levytilaa.

 

Käyttäjäkohtainen

Jokainen käyttäjä saa oikeuden asentaa Officen viiteen tietokoneeseen (PC ja Mac) sekä vielä viiteen mobiililaitteeseen. Et tarvitse siis erikseen jokaisella laitteelle omaa Office-pakettia.

 

Tilien ja asetusten asennus

Tilaamme lisenssit, luomme käyttäjät ja laitamme DNS-asetukset kuntoon. Näin pääset suoraan käyttämään Office 365-palvelua.

.

Office 365
Business Premium
9,90 €/kk (+alv.)

Asennettava Office: Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher
iPad, Windows RT & älypuhelin sovellukset
Office Online
1Tt henkilökohtaista pilvitallennustilaa (OneDrive yrityksille)
Sähköposti, kalenteri (Exchange)
Pikaviestit, ääni- tai videopuhelut, IM (Lync)
Lync
Yammer

Office 365
Business Essentials
4,50 €/kk (+alv.)

Asennettava Office: Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher
iPad, Windows RT & älypuhelin sovellukset
Office Online -versio
1Tt henkilökohtaista pilvitallennustilaa (OneDrive yrityksille)
Sähköposti, kalenteri (Exchange)
Pikaviestit, ääni- tai videopuhelut, IM (Lync)
Lync
Yammer
  • 99.9% käyttöaikatakuu – Microsoft antaa Office 365 -palveluille 99.9 käyttöaikatakuun
  • Tietoturva ja varmuuskopiot – Microsoft ylläpitää Office 365-palvelua omilla palvelimillaan ja hoitaa tietoturvan sekä varmuuskopioinnin

Minimoi IT-kustannukset

Office 365 minimoi alkuvaiheen kustannukset. Saat käyttöösi yritystason IT-palvelut murto-osalla siitä, kuin jos hoitaisit ne itse. Käytössäsi on vieläpä aina uusin ohjelmisto.

Kiinnostunut?

Ota yhteyttä myyntiimme: myynti@hostingpalvelu.fi