Varmuuskopioita useasti päivässä

Uuden varmuuskopiointijärjestelmän avulla pystymme ottamaan inkrementaalisia varmuuskopioita asiakkaiden webhotelleista vähintään neljästi päivässä. Varmuuskopioita säilytetään 14 päivää.

Asiakkailla pääsy varmuuskopioihin

Uutena toiminnallisuutena asiakkaat pääsevät itse suoraan käsiksi webhotelleista otettuihin varmuuskopioihin hallintapaneelin kautta. Hallintapaneelin kautta asiakas voi palauttaa minkä tahansa varmuuskopion viimeiseltä 14:ta päivältä. Palauttaa voi niin yksittäiset tiedostot ja siten sähköpostit kuin myös kokonaiset tietokannat tai pelkästään yksittäiset tietokantataulut.

Tiedostot voi palauttaa suoraan palvelimelle tai ensin ladata ne omalle tietokoneelle.

Omien varmuuskopioiden ottaminen

Asiakas voi edelleen hallintapaneelin kautta millon vain ottaa oman varmuuskopion tilistään ja ladata sen tietokoneelleen. Tämä tehdään hallintapaneelin kohdasta Varmuuskopiot.

Varmuuskopiot vanhoilla palvelimilla

Uusi varmuuskopiointijärjestelmä ei ole vielä käytössä kaikilla palvelimilla.  Uusimmilla se jo on ja vanhempiinkin se pyritään ottamaan pian käyttöön. Uudet asiakkaat sijoitetaan uusimpiin palvelimiin, joten jos olet tilaamassa palvelun, on uusi varmuuskopiointijärjestelmä käytössäsi.