Suomen Hostingpalvelu Oy

Hostingpalvelu.fi eli Suomen Hostingpalvelu Oy on tarjonnut vuodesta 2008 lähtien menestyksekkäästi webhotellipalveluja. Tarjoamme yksityisille, yhdistyksille ja yrityksille laadukkaita hosting-palveluita nopeasti ja tehokkaasti. PK-yritykset muodostavat suurimman asiakasryhmämme. Ylläpidossamme on yli 25 000 domainia ja olemme yksi Suomen suurimpia domainvälittäjä. Asiakkaita meillä on yli 13 000.

Tarjoamamme palvelut (webhotellit ja palvelimet) sijaitsevat Suomessa TelecityGroupin palvelinsalissa Helsingissä.  Palvelinsalin sijainti Suomessa tuo nopeutta palveluihin. Palvelinsalista vastaava yritys Equinix on maailman johtava ensiluokkaisten operaattorineutraalien konesalien toimittaja.

Suomen Hostingpalvelu Oy kuuluu korkeimpaan luottoluokkaan AAA. Se on myönnetty menestyksekkään ja jatkuvasti kasvavan liiketoiminnan tuloksena. AAA -luottoluokitus kertoo erinomaisista talouden tunnusluvuista, positiivisesta taustasta ja maksukäyttäytymisestä, sekä riittävästä volyymistä.

AAA-logo-2014-FI

Tavoitteena paras palvelu

Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen. Asiakaslähtöisyydellä ja teknisellä osaamisellamme takaamme palvelun hyvän toiminnan. Takaamme, että meiltä saa aina nopeasti vastauksen kaikkiin kysymyksiin. Palveluvalikoimamme muodostaa monipuoliset ja luotettavat webhotellit, WordPress webhotellit sekä pilvipalvelimet. Pilvipalvelumme mahdollistaa palveluidemme korkean käytettävyyden. Laajennamme jatkuvasti palveluvalikoimaamme ja palveluiden ominaisuuksia asiakkaiden toiveet huomioonottaen.


Näytä suurempi kartta

  • Suomen Hostingpalvelu Oy
  • Kutomotie 16, 00380 Helsinki
  • Y-tunnus: 2180456-9
  • DUNS-numero: 54-055-2325
  • Perustettu 2008
  • Yli 12 000 asiakasta
  • AAA-luottoluokitus
  • Laitesalit Helsingissä (Equinix)

Yhteistyökumppanit

Suomen Hostingpalvelu Oy on virallinen fi-verkkotunnusvälittäjä. Meiltä saa kaikki fi-verkkotunnuksiin liittyvät palvelut. Olemme virallinen välittäjä myös .eu-verkkotunnuksilla. Olemme Ripe NCC:n jäsen.
yhteystyökumppanit