Asiakkaiden kokemuksia Hostingpalvelu webhotellista

”Hostingpalvelu on mielestäni ennen kaikkea hyvin palveleva organisaatio”

Arctic Warriors valmistaa lappilaisia superfoodeja marjoista ja arktisista alkuperäisyrteistä. Sekä verkkosivut että verkkokauppa majailevat Hostingpalvelun webhotellissa. Artic Warriors esitteli Leijonanluolassa tuotteitaan vuonna 2018. Kuuntele videolta miten nettisivut toimivat ohjelman aiheuttaman kävijäpiikin aikana ja Ilkan mietteitä Hostingpalvelusta.

”Perustin nettisivuni vuonna 2015, sillä freelance-toimittajana halusin ammattimaisen näköiset sivut sekä blogilleni että portfoliolleni. Blogia kirjoitan harrastuksena, mutta siitä ja saitista ylipäänsä on ollut apua myös toimeksiantojen saannissa ja näkyvyyden lisäämisessä. Palveluntarjoajalta odotin, että sivuston perustaminen onnistuu helposti, se on turvallista ja että saan tarvittaessa teknisiin vaikeuksiin apua ja neuvoja. Juuri tässä mielessä olen ollut Hostingpalveluun todella tyytyväinen: nettisivuilla ohjeet ovat selkeät ja helposti seurattavat, ja silloin harvoin, kun on ollut ongelmia, yhteydenottoihini on reagoitu nopeasti ja avuliaasti. Minulle on tullut Hostingpalvelusta ammattimainen ja osaava kuva, ja firmassa otetaan selvästi esimerkiksi tietoturva-asiat vakavasti.”
Anu Haapala

Anu Haapala

”Hostingpalvelusta on kätevästi saanut hoidettua verkkosivujen teknisen puolen, jotta on voinut keskittyä sivujen sisältöön ja ulkomuotoon. Myös asiakaspalvelu on ollut ripeää. Sähköpostitilien luominenkin on onnistunut helposti.”
Ville Valkonen

Talousjavauraus

Kokemuksia Hostingpalvelun Facebook seinältä:

Jyrki

”Edullinen ja hyvä palvelu, erittäin toimiva, suomenkielinen chat-asiakaspalvelu.”

Henna

”Edullinen, luotettava ja nopea. Ja kun itse töpeksi omat sivunsa matalaksi, niin teiltä nostettiin ne pystyyn manuaalisesti kahdeksalta illalla! Kiitos kun pelastitte tilanteen”

Markus

”Loistavaa asiakaspalvelua, vaihto nopeampaan WordPressille optimoituun palvelimeen sujui todella vaivattomasti heti seuraavana päivänä, ja uusi palvelin nopeutti sivuja enemmän mitä uskalsin toivoa. Aiemmin myös todella hyvää palvelua.”

Arttu

”Olen enemmän kuin tyytyväinen palveluun. Haluan varsinkin kiittää teidän työntekijöitännne, Valeriaa ja Tonia kaikesta avusta ja opastuksesta, mitä he ovat tähän mennessä antaneet. Kiitos!

Asiakastuki on salamannopeaa ja samoin myös palvelinresurssit ovat erittäin hyvät. Suosittelen kaikille bloggaajille, verkkokaupan ylläpitäjille ja myös muuhun käyttöön.”

Inga

”Hyvä ja nopea asiakaspalvelu!”

Janne

”Palvelu on toiminut hyvin ja malttanut vastata tyhmempiinkin kysymyksiin. Paria muuta palveluntarjoajaa olen aiemmin koittanut ja voin kyllä suositella Hostingpalvelua.”

Mika

”100% tyytyväinen.”

Miska

”Lukuisia suomalaisia hosting tarjoajia kokeilleena ei voi kuin suositella Hostingpalvelua. Palvelu on nopeaa ja laadukasta, serverit toimivat loistavasti, asiakassivut on hyvin suunniteltu ja sopimusehdot ovat eettisiä.

Ei ole toista suomalaista palveluntarjoajaa vielä tullut vastaan, joka täyttäisi kaikki edellä mainitut kohdat. 5/5”

Marjo

”Todella hyvä ja nopea asiakaspalvelu ja luotettava palveluntarjoaja.”

Johanna

”KIITOS
erittäin hyvästä ja nopeasta asiakaspalvelusta, jälleen kerran.”

Reijo

”Kaikki toimii loistavasti, myös palvelu ja Suomeksi !”

Frans

”Useampi vuosi HP:n asiakkaana ja on osaavaa porukkaa ja loistava aspa. Vahva suositus!”

Ville

”Tänään asioin asiakaspalvelun kanssa ensimmäistä kertaa, palvelun taso 10+. Suosittelen.”

Matti

”Hyvä asiakaspalvelu ongelmat ratkeaa. Toimiva kotisivukone.”

Mikko

”Kaikki toimii hienosti, asiakaspalvelu on erinomaista ja nopeaa.”

Antti

”Kaikista kehuista huolimatta asiakaspalvelun nopeus ja asiantuntevuus yllätti.. 15 vuotta käyttänyt eri hosting palveluita ja Hostingpalvelu on ollut paras. Suosittelen lämpimästi.”

Iiro

”Ylivoimainen ja salaman nopea asiakaspalvelu, joka vastaa tyhmimpiinkin kysymyksiin.”

Jenni

”Olen käyttänyt palvelua muistaakseni vuodesta 2010 alkaen ja ollut erittäin tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen. Välillä kokeilin muita, mutta petyin ja palasin takaisin hostingpalvelun käyttäjäksi.”