Yritys Googlessa - hakukoneoptimointiKotisivujen kehitys ja digitaalinen markkinointi kannattaa aloittaa hakukoneoptimoinnista. Parantamalla Google näkyvyyttä saat sivuillesi enemmän ilmaista liikennettä. Näkyvyyden parantaminen ei kuitenkaan tapahdu hetkessä, vaan se on pitkäjännitteinen prosessi. Kotisivujesi sijoitus hakutuloksissa nousee varmemmin jatkuvilla pienillä muutoksilla kuin harvoin tehtävillä isoilla sivustopäivityksillä.

Paranna sijoitusta Googlessa

RankingCoach on selainpohjainen työkalu joka on suunniteltu pienten yritysten tarpeisiin. Se antaa sinulle yksinkertaisia tehtäviä ja neuvoo niiden toteutuksessa. Näin voit tehdä listattuja tehtäviä helposti, tarvitsematta perehtyä syvällisesti aiheeseen. Sinun ei siis tarvitse olla hakukoneoptimoinnin ammattilainen, jotta pystyt parantamaan kotisivujesi näkyvyyttä.

Tyytyväisyystakuu

Annamme rankingCoachille 30 päivän tyytyväisyystakuun. Saat rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen. Palvelun käyttö ei edellytä, että optimoitavat kotisivut olisivat Hostingpalvelun ylläpidossa. Huomaa, että palvelun kieli on englanti.

rankingCoach

1. Tarkista

rankingCoach tarkistaa kotisivujesi tilan, kuten miten sivuihisi linkitetään ja miten sivusi pärjää hakukoneissa.

2. Optimoi

Tulosten avulla rankingCoach ehdottaa uusia avainsanoja sekä suosittelee ja opastaa parantamaan kotisivujesi sijoitusta.

3. Toista

Parannukset eivät välttämättä tapahdu hetkessä, mutta rankingCoach auttaa sinua pitämään optimoinnin käynnissä kunnes saavutat tuloksia.

hakukoneoptimoiti - hallinta

Valitse palvelu ja tilaa

rankingCoach

Hakukoneoptimointi: 1 sivusto

Seurattavia avainsanoja: Max. 15

Seurattavia kilpailijoita: Max. 3

Paikallinen SEO  

Linkkien luominen  

Sosiaalinen media  

Palvelun kieli: Englanti

7,98 €/kk*
(+ alv 24%)

Tilaa

rankingCoach Plus

Hakukoneoptimointi: 1-3 sivustoa

Seurattavia avainsanoja: Max. 30

Seurattavia kilpailijoita: Max. 5

Paikallinen SEO  

Linkkien luominen  

Sosiaalinen media  

Palvelun kieli: Englanti

16,05 €/kk*
(+ alv 24%)

Tilaa

*Valittavissa laskutuskaudet 3kk, 6kk, 1 vuosi ja 2 vuotta.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (Search Engine Optimization, eli SEO) tarkoittaa tehtäviä toimenpiteitä, joilla pyritään kasvattamaan liikennettä hakukoneiden hakutuloksista kotisivuille. Optimointia tehdään kotisivujen sisältöihin, sivuston tekniseen toteutukseen ja sivuillesi johtaviin linkkeihin. Jotta Google voi näyttää sivusi hakutuloksissa, pitää Googlen ymmärtää mihin hakusanoihin sivusi liittyy. Tämä käy helpoiten käyttämällä sivuilla samoja termejä (avainsana), joilla hakuja tehdään. Kuinka ylhäällä hakutuloksissa sivusi näytetään vaikuttaa mm. sivullesi johtavat linkit (määrä ja laatu), sivuston käytettävyys ja nopeus sekä Googlen arvio sivusi hyödyllisyydestä lukijalle.

Hakukoneoptimointi on kotisivujen markkinoinnin kulmakiviä ja auttaa myös saavuttamaan parempia tuloksia hakukonemainonnassa (Search Engine Marketing, eli SEM). Kun sivut on optimoitu tietyille sanoille ja samoja sanoja käytetään Googlen Ads -mainonnassa, pisteytetään mainoksesi laadukkaammaksi. Näin saat mainoksellesi enemmän näyttökertoja ja pienemmällä hinnalla verrattuna sivuun, jota ei ole optimoitu.

Hyvin tehty hakukoneoptimointi auttaa myös sisällön kehittämisessä osuvammaksi asiakkaillesi, riippumatta mitä kautta he tulevat sivuillesi. Optimoinnissa keskitytään sanoihin, joilla ihmiset tekevät hakuja ja käyttämällä samoja termejä kotisivuillasi on vierailijan helpompi ymmärtää tarjoamasi palvelun sisältöä. Myös tekninen optimointi tekee kotisivuistasi helpomman käyttää, jolloin sisältösi parissa viihdytään paremmin.

Wikipedian artikkeli hakukoneoptimoinnista.
Lue blogistamme: Google-optimointi lisää kotisivujen ilmaista näkyvyyttä