Kotimainen webhotelli

Luotettava webhotelli verkkotunnuksille, kotisivuille ja sähköposteille. Nopea käyttöönotto ja palveleva asiakaspalvelu.

 

Tarjoamme webhotellit niin harrastesivustolle, yrityksen kotisivuille kuin verkkokaupankin pyörittämiseen. Asenna helposti tarvitsemasi julkaisujärjestelmä. WordPress-sivustoille saatavilla myös optimoidut paketit.

Aloituspaketti

Edullisesti alkuun

2 sähköpostilaatikkoa

2 Gt levytilaa (SSD)

1 MySQL-tietokanta

cPanel-hallintapaneeli

Ilmainen SSL-sertifikaatti

Max. 1 domain

6,40 €/kk*
(sis. alv 24%)
2 viikon tyytyväisyystakuu
Tilaa

Suosituin

Yrityspaketti

Sopiva PK-yrityksille

50 sähköpostilaatikkoa

10 Gt levytilaa (SSD)

Rajattomasti tietokantoja

cPanel-hallintapaneeli

Ilmainen SSL-sertifikaatti

Max. 21 domain

15,40 €/kk*
(sis. alv 24%)
2 viikon tyytyväisyystakuu
Tilaa

Yrityspaketti x2

Vaativaan käyttöön

100 sähköpostilaatikkoa

20 Gt levytilaa (SSD)

Rajattomasti tietokantoja

cPanel-hallintapaneeli

Ilmainen SSL-sertifikaatti

Max. 41 domain

30,80 €/kk*
(sis. alv 24%)
2 viikon tyytyväisyystakuu
Tilaa

*Hinta 1 vuoden laskutuskaudella. Valittavissa kaudet 3kk, 6kk, 1 vuosi ja 2 vuotta. Katso eri kausien hinnat hinnastosta.

Tutustu webhotellien vertailuun & teknisiin ominaisuuksiin

asiakaspalvelu

Huippu asiakaspalvelu

Tarvitsitpa apua palvelun valinnassa, käyttöönotossa tai yllättävissä pulmissa, autamme sinua aina nopeasti ja ystävällisesti. Asiakaspalvelumme palvelee sinua selkeällä suomella puhelimitse sekä sähköpostitse.
Asiakaspalvelun yhteystiedot

Webhotellin ominaisuudet

Jokaiseen webhotelliimme kuuluu runsaasti ominaisuuksia, joita muista webhotelleista ei löydy.

 

Suomessa sijaitsevat webhotellit

Luotettavalla pilvipalvelin-alustalla toimivat webhotellimme sijaitsevat ensiluokkaisissa palvelinsaleissa Helsingissä nopeiden yhteyksien takana. Palvelinsalit ovat 24/7 valvottuja.

 

Roskapostin suodatus

Käytössämme on erittäin tehokas SpamExperts-roskapostisuodatus kaikissa webhotelleissamme ja mikä parasta: se kuuluu webhotellin hintaan. SpamExperts tietää loppua roskapostille!

 

Helppo käyttöönotto

Webhotelli on käytettävissä välittömästi tilauksen jälkeen, domain rekisteröidään tai siirretään maksun vastaanottamisen jälkeen. Voimme myös auttaa siirrossa vanhalta palveluntarjoajalta ja kannattaakin silloin olla meihin yhteydessä.

 

Tietoturvallinen

Älykäs palomuuri, IDS, Anti-virus ja Mod Security -tekniikat pitävät kotisivusi turvassa hyökkäyksiltä. Asennusohjelmallamme asennettuja sovelluksia pystyt myös pitämään automaattisesti päivitettynä. Lue lisää tietoturvasta.

 

Ilmainen SSL

Turvallisuus ennen kaikkea. HTTPS-yhteys kaikille nettisivuillesi automaattisesti ja ilmaiseksi käytössäsi. Asennamme SSL-sertifikaatin kotisivullesi automaattisesti, vuorokauden sisällä domainin rekisteröinnistä tai siirrosta meille.

 

Varmuuskopiot

Tiedostosi ovat turvassa. Otamme varmuuskopiot kolme kertaa päivässä. Hallintapaneelissa voit itse palauttaa tiedostojen, sähköpostien ja tietokantojen varmuuskopioita viimeiseltä kahdelta viikolta. Voit ottaa myös itse varmuuskopioita hallintapaneelissa ja ladata ne omalle laitteelle.

 

14 päivän tyytyväisyystakuu

Webhotellimme sopii hyvin niin ensikertalaisille kuin kokeneillekin kehittäjille. Lupaammekin 14 päivän tyytyväisyystakuun.

 

Nopea webhotelli

Nettisivujesi nopeus on meille tärkeää. SSD-levyjärjestelmä ja uusin teknologia kuten HTTP/2 ja PHP 7 takaa parhaan suorituskyvyn.
cPanel-hallintapaneeli

Suomenkielinen cPanel-hallintapaneeli

Helppokäyttöisellä cPanel-hallintapaneelilla hallitset webhotellissa olevia kotisivuja, sähköposteja ja nimipalveluja.

  • Sähköpostien hallinta
  • Tiedostojen hallinta
  • PHP-version hallinta
  • Kävijätilastot
  • Tietokantojen hallinta
  • Domainien DNS-hallinta ja ohjaukset
  • Varmuuskopioiden hallinta
asennusohjelma_ohjelmat

Asenna ohjelmia helposti

Voit asentaa haluamasi ohjelman webhotelliin erittäin kattavasta valikoimasta helposti parilla klikkauksella. Asennusohjelmassa voit myös automaattisesti päivittää ja varmuuskopioida asennuksia.

Tutustu asennusohjelmaan

Sähköpostit omalla verkkotunnuksellasi

Oman domain sähköpostiosoitteissa antaa uskottavan kuvan yrityksestäsi (esim. etunimi.sukunimi@yrityksesi.fi). Käytä webhotelliin sisältyvää sähköpostia suoraan selaimessa tai haluamassasi sähköpostiohjelmassa. Halutessasi voit käyttää ulkopuolista sähköpostipalvelua (esim. Microsoft Office 365, Google Workspace) ja tehdä ohjaukset verkkotunnukseesi palveluun sisätyvillä nimipalveluilla.
Lue lisää sähköpostista

roundcube webmail

Kotisivukone – helpoin tapa tehdä kotisivut webhotelliin

Palvelussamme voi toteuttaa kotisivut usealla eri tavalla. Kotisivukone on niistä helpoin. Oidomin avulla saat tehtyä hyvännäköiset sivut helposti. Oidomin voi tilata lisäpalveluna webhotelliin.

Tutustu Oidom-kotisivukoneeseen

kotisivukone

Jo yli 20 000 tyytyväistä asiakasta


Trustmary Reviews

Usein kysyttyä

Voinko päivittää isompaan pakettiin?

 

Kyllä, voit päivittää pakettia isompaan milloin tahansa maksamalla vain pakettien välisen erotuksen. Paketin päivittäminen hoituu kätevästi asiakassivuillamme kohdassa ’Omat palvelut’. Järjestelmämme laskee automaattisesti maksettavan summan nykyisen paketin jäljellä olevan ajan ja jo maksetun summan perusteella.

Mikä on webhotelli?

 

Webhotelli on palvelu, jossa saat kätevästi tilaa kotisivuille, sähköpostit omalla domainilla ja domainin hallinnan kätevästi yhdessä paketissa. Lue tästä lisää.

Miten tietoturvasta on huolehdittu?

 

Käytössämme on tehokas WAF (Web Application Firewall), joka sisältää erikseen sääntöjä kaikkien yleisimpien ohjelmistojen turvaamiseen. Palvelimen tietoturvasta huolehditaan myös tehokkaalla IDS/IPS järjestelmällä. Lue lisää tietoturvasta täältä.

Onko palvelu heti käytössä?

 

Webhotelli aktivoidaan heti välittömästi tilauksen jälkeen. Domainit rekisteröimme kuitenkin vasta vastaanotettuamme maksun laskusta. Myös domainien rekisteröinti tapahtuu heti, jos maksaa laskun sivuillamme verkkomaksupainikkeita käyttäen.