Valitse sopiva paketti projektiisi. Paketteja voi aina muuttaa, kun tarpeesi muuttuvat.

Aloituspaketti  

Edullisesti alkuun

 • 3 sähköpostilaatikkoa
 • 2 Gt levytilaa (SSD)
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti
 • Max. 2 domain

6 €/kk*
(+ alv 24%)
2 viikon tyytyväisyystakuu

Tilaa

Yrityspaketti

Sopiva PK-yrityksille

 • 50 sähköpostilaatikkoa
 • 10 Gt levytilaa (SSD)
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti
 • Max. 21 domain

16 €/kk*
(+ alv 24%)
2 viikon tyytyväisyystakuu

Tilaa

Yrityspaketti x2

Vaativaan käyttöön

 • 100 sähköpostilaatikkoa
 • 30 Gt levytilaa (SSD)
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti
 • Max. 61 domain

35 €/kk*
(+ alv 24%)
2 viikon tyytyväisyystakuu

Tilaa

*Hinta 1 vuoden laskutuskaudella. Valittavissa kaudet 3kk, 6kk, 1 vuosi ja 2 vuotta. Katso eri kausien hinnat hinnastosta.

Tutustu webhotellien vertailuun & teknisiin ominaisuuksiin

asiakaspalvelu

Etkö tiedä minkä paketin valitsisit?

Paketin valitseminen on helppoa! Jos tarvitset sähköpostilaatikoita, niin valitse sopiva paketti sähköpostilaatikoiden käyttäjämäärän mukaan.
Kotisivukäyttöön suurimmalle osalle yrityksistä ja yhdistyksistä sopiva paketti on Peruspaketti.

Aina kun valitset isomman paketin, niin se mahdollistaa suuremmat käyttäjämäärät sivustolla, enemmän sisältöä (tekstiä, kuvia ja videoita) ja useampia sähköposteja. Pakettia voi aina vaihtaa myöhemmin, joten tärkeintä on vain aloittaa. Jos silti epäröit, niin anna meidän asiakaspalvelun auttaa.

Anna asiakaspalvelun auttaa

Turvallinen ja helppokäyttöinen webhotelli

Webhotelleihimme kuuluu runsaasti ominaisuuksia, jotka pitävät sivustosi tai verkkokauppasi turvassa. Hoidamme puolestasi esimerkiksi sivustosi varmuuskopioinnin ja roskapostin suodatuksen, jotta sinä voit keskittyä oleelliseen eli sivustosi ylläpitoon ja kehittämiseen.

 

Suomessa sijaitsevat webhotellit

Luotettavalla pilvipalvelin-alustalla toimivat webhotellimme sijaitsevat ensiluokkaisissa palvelinsaleissa Helsingissä. Palvelinsalit ovat 24/7 valvottuja.

 

Helppo käyttöönotto

Webhotelli on käytettävissä heti tilauksen jälkeen. Myös domainit rekisteröidään välittömästi maksun vastaanottamisen jälkeen. Tarvittaessa autamme sinua siirrossa, kun teet domainin siirtoa meille toiselta palveluntarjoajalta.

 

Roskapostin suodatus

Käytössämme on erittäin tehokas SpamExperts-roskapostisuodatus kaikissa webhotelleissamme, ja mikä parasta: se kuuluu webhotellin hintaan. SpamExperts tietää loppua roskapostille!

 

Tietoturvallinen

Älykäs palomuuri, IDS, Anti-virus ja Mod Security -tekniikat pitävät kotisivusi turvassa hyökkäyksiltä. Asennusohjelmallamme asennettuja sovelluksia pystyt myös pitämään automaattisesti päivitettynä. Lue lisää tietoturvasta.

 

Ilmainen SSL-sertifikaatti

Turvallisuus ennen kaikkea. HTTPS-yhteys kaikille nettisivuillesi automaattisesti ja ilmaiseksi käytössäsi. Asennamme SSL-sertifikaatin kotisivullesi automaattisesti, vuorokauden sisällä domainin rekisteröinnistä tai siirrosta meille.

 

Varmuuskopiot

Webhotelleista otetaan kolme varmuuskopioita vuorokaudessa. Hallintapaneelin kautta voit palauttaa tiedostojen, sähköpostien ja tietokantojen varmuuskopioita viimeiseltä kahdelta viikolta. Voit ottaa myös itse ottaa varmuuskopioita ja ladata ne omalle koneellesi.

Sähköpostit omalla verkkotunnuksellasi

Oma domain sähköpostiosoitteessa antaa uskottavan kuvan yrityksestäsi (esim. etunimi.sukunimi@yrityksesi.fi). Voit käyttää webhotellipaketteihimme sisältyvää sähköpostia suoraan selaimessa tai haluamassasi sähköpostiohjelmassa. Halutessasi voit käyttää webhotellin sisältämiä nimipalveluita myös ulkopuolisissa sähköpostipalveluissa, kuten Microsoft Office 365 tai Google Workspace.
Lue lisää sähköpostista

roundcube webmail
cPanel-hallintapaneeli

Suomenkielinen hallintapaneeli

Helppokäyttöisellä cPanel-hallintapaneelilla hallitset webhotellissa olevia kotisivuja, sähköposteja ja nimipalveluja.

 • Sähköpostien hallinta
 • Tiedostojen hallinta
 • PHP-version hallinta
 • Kävijätilastot
 • Tietokantojen hallinta
 • Domainien DNS-hallinta ja ohjaukset
 • Varmuuskopioiden hallinta
asennusohjelma_ohjelmat

Asenna ohjelmia helposti

Voit asentaa haluamasi ohjelman webhotelliin erittäin kattavasta valikoimasta helposti parilla klikkauksella. Asennusohjelmassa voit myös automaattisesti päivittää ja varmuuskopioida asennuksia.

Tutustu asennusohjelmaan

Jo yli 20 000 tyytyväistä asiakasta

Asiakkainamme on niin yrityksiä, yksityisiä henkilöitä kuin verkkosivuja työkseen tekeviä digitoimistoja ja freelancereita. Lue lisää heidän kokemuksistaan ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!


Trustmary Reviews

Usein kysyttyä webhotelleistamme

Voinko päivittää isompaan pakettiin?

 

Kyllä, voit päivittää pakettia isompaan milloin tahansa maksamalla vain pakettien välisen erotuksen. Paketin päivittäminen hoituu kätevästi asiakassivuillamme kohdassa ’Omat palvelut’. Järjestelmämme laskee automaattisesti maksettavan summan nykyisen paketin jäljellä olevan ajan ja jo maksetun summan perusteella.

Mikä on webhotelli?

 

Webhotelli on palvelu, jossa saat kätevästi tilaa kotisivuille, sähköpostit omalla domainilla ja domainin hallinnan kätevästi yhdessä paketissa. Lue tästä lisää.

Miten tietoturvasta on huolehdittu?

 

Käytössämme on tehokas WAF (Web Application Firewall), joka sisältää erikseen sääntöjä kaikkien yleisimpien ohjelmistojen turvaamiseen. Palvelimen tietoturvasta huolehditaan myös tehokkaalla IDS/IPS järjestelmällä. Lue lisää tietoturvasta täältä.

Onko palvelu heti käytössä?

 

Webhotelli aktivoidaan heti välittömästi tilauksen jälkeen. Domainit rekisteröimme kuitenkin vasta vastaanotettuamme maksun laskusta. Myös domainien rekisteröinti tapahtuu heti, jos maksaa laskun sivuillamme verkkomaksupainikkeita käyttäen.