Jälleenmyyntipakettiemme avulla voit myydä helposti webhotelleja asiakkaillesi Hostingpalvelun hoitaessa tekniikan taustalla. Webhotellien jälleenmyynti sopii hyvin esimerkiksi mainostoimistoille, jotka haluvat itse laskuttaa asiakasta.

Jos webhotellien jälleenmyynti ei ole sopiva sinulle, voit ansaita rahaa myös suosittelemalla palveluitamme. Lue lisää kumppanuusohjelmasta.

Jälleenmyynti: paketti 1

18,55 €/kk*

Levytila 10Gt

Liikenne 200Gt/kk

Tilejä 10 kpl

Jälleenmyynti: paketti 2

48,39 €/kk*

Levytila 40Gt

Liikenne 800Gt/kk

Tilejä 30 kpl

Jälleenmyynti: paketti 3

96,77 €/kk*

Levytila 100Gt

Liikenne 2000Gt/kk

Tilejä 75 kpl

*Hintoihin lisätään arvonlisävero

Jälleenmyyntipaketteihin sisältyvät ominaisuudet

Jälleenmyynnin hallinta

Jälleenmyyntiä varten saat käyttöösi oman hallintapaneelin. Jälleenmyyjän hallintapaneelissa voit luoda esimerkiksi omat paketit asiakkaille ja myös omat tilit heitä varten.

Omat paketit

Oletuksena paketteina ovat normaalit Hostingpalvelun tarjoamat webhotelli-paketit. Voit myös luoda käyttäjillesi toiveidesi mukaiset webhotellit. Luodut webhotellit voivat esimerkiksi olla levytilaltaan erikokoisia ja sisältää eri liikennekiintiöt. Muita mahdollisia rajoituksia ovat ftp-tilit, sähköpostilaatikot, sähköpostilistat, tietokannat ja alidomainit.

Oma brändi

Olemme piilottaneet jälleenmyyntipaketeistamme oman brändimme. Esimerkiksi hallintapaneelissa ei näy logoamme vaan voit lisätä sinne omasi! Oletuksena hallintapaneelissa on cPanelin logot.

Kaikki ominaisuudet

Kaikki ominaisuudet webhotelleistamme sisältyvät myös jälleenmyyntipaketteihimme. Asiakkaasi saavat myös käyttöönsä Asennusohjelmamme.

Suomalaiset nopeat ja varmennetut palvelimet

Jälleenmyyntipaketit ovat Suomalaisessa pilvipalvelimessa. Palvelimemme ovat tehokkaita ja varustettu nopeilla yhteyksillä. Varmuuskopiot otetaan 3 kertaa päivässä.

Toimitus

Saat jälleenmyyntipaketin heti tilauksen jälkeen käyttöösi! Lähetämme automaattisesti jälleenmyyntiin liittyvät tiedot, kun tilaus on tehty. Tilauksen voit tehdä ottamalla yhteyttä myyntiimme: myynti@hostingpalvelu.fi