Tietoa meistä

Anna me hoidetaan – Autamme sinua menestymään verkon valloittamisessa

Uskomme, että tämän tavoitteen saavuttaa parhaiten suomalaisen asiakaspalvelun sekä toimintavarmojen ja helppokäyttöisten palveluiden yhdistelmällä.

Hostingpalvelu on tarjonnut laadukkaita hosting-palveluita yksityisille ja yritysasiakkaille jo vuodesta 2008. PK-yritykset on suurin asiakasryhmämme. Ylläpidossamme on noin 47 000 domainia, ja olemme Suomen suurimpia verkkotunnusvälittäjiä. Asiakkaita meillä on yli 22 000.

Hostingpalvelu on osa Loopia Groupia, jonka omistama Loopia on Ruotsin johtava ja pitkäikäisin hosting-palveluiden tarjoaja. Loopia Group tarjoaa palveluita Ruotsin ja Suomen lisäksi Norjassa, Tsekissä, Serbiassa, Unkarissa ja Slovakiassa.

Hostingpalvelu on saanut The Green Web Foundationin tunnustuksen ympäristövastuullisena palveluntuottajana.

Konesalissamme käytetään kaukojäähdytystä, ja palvelimien tuottama lämpöenergia hyödynnetään kaukolämmöksi. Kiinnitämme huomiota palvelimien energiatehokkuuteen. Käytämme 100% uusiutuvaa energiaa.

Osaava henkilöstö

Yrityksessämme työskentelee kokeneita ammattilaista joiden osaamisen kehittymiseen panostamme jatkuvasti.

Ketterä, nopea ja mukautuva

Reagoimme nopeasti alalla tapahtuviin muutoksiin ja tuotamme innovatiivisia palveluita.

Huippu asiakaspalvelu

Tyytyväiset asiakkaamme luottavat asiakastukeemme. Uudet asiakkaat yllättyvät kuinka nopeasti ja sujuvasti asiat hoituvat.

Turvalliset palvelimet

Webhotelliemme palvelimet sijaitsevat Suomessa Digitan palvelinsalissa Helsingissä. Palvelinsalinen sijainti Suomessa tuo turvaa, luotettavuutta ja nopeutta palveluihin. Digitan laitesalit ovat turvattu useilla eri varajärjestelmillä ja laitesalien hukkalämpö käytetään edelleen asuntojen lämmitykseen.

Parasta palvelua

Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen sekä tekniseen osaamiseen, joilla takaamme palvelun hyvän toiminnan. Takaamme, että meiltä saa aina nopeasti vastauksen kaikkiin kysymyksiin. Laajennamme jatkuvasti palveluvalikoimaamme ja palveluiden ominaisuuksia asiakkaiden toiveet huomioon ottaen.

Hostingpalvelu / Planeetta Internet Oy (Y-tunnus: 1753494-9)

Käynti- ja postiosoite:

Firdonkatu 2 T 105
00520 Helsinki
*Tapaamiset tulee sopia etukäteen.

Hostingpalvelulle osoitettujen laskujen laskutusosoite ja ohjeet
ALV-tunnus FI17534949


Yhteistyökumppanimme

Olemme virallinen fi-verkkotunnusvälittäjä ja yksi suurimmista fi-verkkotunnusvälittäjistä. Meiltä saa kaikki fi-verkkotunnuksiin liittyvät palvelut. Olemme virallinen välittäjä myös .eu-verkkotunnuksilla. Olemme Ripe NCC:n jäsen.