Kaikkiin webhotelleihimme sisältyvät sähköpostit omalla domainilla (etunimi.sukunimi@domain.fi). Sähköpostiosoitteen ja -laatikon luominen onnistuu helposti webhotellin hallintapaneelista. Webhotellin lisäksi tarvitset vain oman domainin eli verkkotunnuksen, jonka voit myös tilata helposti kauttamme.

Webhotellit sisältävät sähköpostien lisäksi kotisivutilan, jota voi käyttää kotisivujen ja sähköpostilaatikoiden levytilana. Palveluun sisältyvät myös domainin tarvitsemat nimipalvelut, joilla sähköposteissa ja kotisivuissa käytetyt osoitteet ohjataan webhotelliin. Nimipalveluilla voit halutessasi ohjata verkkotunnuksesi osoitteet myös kolmannen osapuolen palveluun (esim. Google Workspace ja Microsoft Office 365). Tutustu tästä webhotelleihimme.

 


Lue ja lähetä sähköpostia selaimessa tai erillisellä ohjelmalla

Webmaililla luet postisi kätevästi suoraan selaimella miltä tahansa tietokoneelta, jossa on internetyhteys. Voit myös ottaa käyttöön minkä tahansa käytössäsi olevan sähköpostiohjelman. Autentikoivan postipalvelimen ansiosta vastaanotat ja lähetät postia helposti omalla sähköpostiohjelmalla missä verkossa tahansa. Tuettuja ohjelmia ovat esimerkiksi Microsoft Outlook, Thunderbird, Mac OS X Mail. Voit ottaa sähköpostit käyttöön myös puhelimen sähköpostiohjelmassa. Saat postit välittömästi kännykkääsi tekstiviestin tavoin (IMAP IDLE -tuki).

Turvallinen sähköposti ja tehokas roskapostin suodatus

Palvelumme tukee salattuja SMTP, IMAP ja POP3 yhteyksiä. Salattujen yhteyksien ansiosta viestien lukeminen ja lähettäminen on turvallista. Tuemme myös edistyneitä turvaamistekniikoita kuten DomainKeys ja SPF. Webhotellimme ovat varmuuskopioituja ja pystyt kätevästi myös itse palauttamaan viestejä suoraan hallintapaneelin kautta.

Kaikissa webhotelleissamme on käytössä palkittu SpamExperts, joka estää tarkasti ja tehokkaasti roskaposteja ja viruksia. Pääset hallinnoimaan Spamexpertsin asetuksia ja näet lokitiedot sinulle saapuneista viesteistä.

Kotimainen palvelu huipulla asiakaspalvelulla

Palvelumme tuotetaan Suomessa sijaitsevissa palvelinsaleissa. Asiakaspalvelussamme työskentelee osaava ja aina ystävällinen henkilökuntamme. Jos sinulla on kysymyksiä palveluistamme tai tarvitset apua palveluiden käyttöön, ota rohkeasti yhteyttä.

Vertaa ominaisuuksia ja tilaa webhotelli

Paketin voi vaihtaa helposti isompaan tarpeen kasvaessa. Jos tarvitset webhotellia myös kotisivujesi ylläpitoon, tutustu palvelun tarkempiin ominaisuuksiin tästä. Jos tarvitset ylläpidon WordPress-kotisivuille, tutustu WordPress-optimoituihin webhotelleihimme tästä. Tilattuasi webhotellin ja verkkotunnuksen luot tilit/laatikot helposti palvelun hallintapaneelista.

Ominaisuudet Aloituspaketti Peruspaketti Yrityspaketti Yrityspaketti x2
Sähköpostilaatikkoa 3 10 50 100
Levytila 2 Gt (SSD) 5 Gt (SSD) 10 Gt (SSD) 30 Gt (SSD)
Roskapostisuodatus        
Sähköpostilistat 0 10 50 100
Sähköposti-aliakset        
Salattu SMTP/IMAP        
Autentikoiva SMTP        
Webmail        
Varmuuskopiot 1x päivässä 1x päivässä 1x päivässä 1x päivässä
Hinta (+ alv. 24%)* 8 €/kk 12 €/kk 20 €/kk 40 €/kk
Tilaa Tilaa Tilaa Tilaa

*Esitetty hinta 1 vuoden laskutuskaudella. Valittavissa kaudet 3 kk, 6kk, 1 vuosi ja 2 vuotta. Katso eri kausien hinnat täältä.

Oma domain Google Workspace tai Microsoft Office 365 -palveluissa

Halutessasi voit käyttää omalla verkkotunnuksella olevaa sähköpostiosoitetta kolmannen osapuolen sähköpostipalveluissa, kuten esimerkiksi Google Workspace (aiemmin G suite) tai Microsoft Office 365 -sähköposteissa. Domainin ja sähköpostipalvelun yhteen liittämiseen tarvittavat nimipalvelut (DNS) sisältyvät kaikkiin webhotelleihimme. Mikäli sinulla ei ole tarvetta levytilalle kotisivuja varten tai sähköpostilaatikoille kauttamme, saat pelkät nimipalvelut edullisimmin Domainparkki-palvelustamme.