Helppokäyttöinen webmail

Horde ja Roundcube -ohjelmoistoilla luet sähköpostin kätevästi suoraan selaimella. Voit käyttää halutessasi kumpaa ohjelmistoa tahansa.

Autentikoiva sähköpostipalvelin

Autentikoivan sähköpostipalvelimen ansiosta vastaanotat ja lähetät sähköpostia helposti omalla sähköpostiohjelmalla missä verkossa tahansa. Tuettuja sähköpostiohjelmia ovat esimerkiksi Outlook, Thunderbird, Mac OS X Mail. Sopiva ratkaisu paljon liikkuvalle. IMAP IDLE -tuen ansiosta saat sähköpostit välittömästi kännykkääsi tekstiviestin tavoin. Sähköposti tukee salattuja SMTP, IMAP ja POP3 yhteyksiä.

Outlook, Thunderbird, Mac Mail…

Voit käyttää haluamaasi sähköpostiohjelmaa IMAP-protokollan avulla. Voit siis käyttää haluamaasi sähköpostiohjelmaa, on se sitten Outlook, Thynderbird, Mac Mail tai jokin muu sähköpostiohjelma.

Sähköpostit kännykässä

Voit käyttää haluamaasi sähköpostiohjelmaa kännykässäsi. Androidissa ja iPhonessa on jo valmiina omat sähköpostiohjelmat. Voit niihin asentaa sähköpostitilin käyttöön.

Turvallinen sähköposti

Salattujen sähköpostiyhteyksien ansiosta sähköpostin lukeminen ja lähettäminen on turvallista. Tuemme myös edistyneitä turvaamistekniikoita kuten DomainKeys ja SPF.

Tehokas suoja roskapostia vastaan

SpamExperts estää tarkasti ja tehokkaasti roskaposteja ja viruksia.