Kotisivut yritykselle ja yrittäjälle

Oletko harkitsemassa uusien kotisivujen perustamista? Lue vinkkimme sivujen toteutukseen yritysten, kevytyrittäjien, freelancereiden ja harrastustoiminnan tarpeisiin.

Näin pääset alkuun

1

Löydä uniikki domain

2

Valitse sopiva webhotelli

3

Perusta ja julkaise sivusto

Vaihtoehtoja sivujen toteutukseen

Teen sivut kotisivukoneella

Kotisivukoneella tarkoitetaan palvelua, jossa voit itse tehdä ja julkaista nettisivut helposti ilman minkäänlaista koodaamista.

Lue lisää

Teen sivut WordPressilla

WordPress on yksi suosituimmista julkaisujärjestelmistä (CMS), jonka voit ladata ja asentaa ilmaiseksi webhotelliisi.

Lue lisää

Teetän sivut ammattilaisella

Sivustoa ei tarvitse perustaa omin päin, vaan työn voi aina hankkia asiansa osaavalta freelancerilta tai digitoimistolta.

Lue lisää

 

Paljonko kotisivut maksavat?

Kotisivujen hinta vaihtelee paljon riippuen toteutustavasta. Eniten hintaan vaikuttaa paljonko tarvitset apua sivuston rakentamisessa ja sisältöjen tuottamisessa. Myös julkaisujärjestelmällä ja valituilla lisäominaisuuksilla on vaikutusta hintaan.

Omat kotisivut voi rakentaa edullisimmin ja helpoiten verkkopalvelulla, kuten Hostingpalvelun Kotisivukoneella, jolloin ylläpidon hinnat alkavat noin 170 €/vuosi. Jos sivuston rakentamiseen on valmis panostamaan enemmän omaa aikaa ja vaivaa, voi päästä hiukan tätä edullisemmin webhotellin ja WordPressin yhdistelmällä. Ammattilaiselta tilattuna yrittäjän tai pienen yrityksen tarpeisiin soveltuvat sivustot asettuvat usein miten 500–5000 euron väliin. Lue täältä vinkkimme yrityksellesi sopivan digitoimiston tai freelancerin valintaan.


Kotisivut ovat yrityksen verkkonäkyvyyden perusta. Ohjaa asiakkaita tutustumaan palveluihisi tai tekemään ostoksia.


Palvelumme joilla teet omat kotisivut

Webhotelli ja Kotisivukone

Haluatko luoda ja päivittää omia nettisivuja ilman teknistä osaamista? Hostingpalvelun Kotisivukone on helppokäyttöinen lisäpalvelu webhotelliin.

Tutustu ja tilaa

WordPress-webhotellit

Aiotko rakentaa uudet WordPress sivut tai siirtää olemassa olevan sivuston WordPressin päälle? Kannattaa tutustua WP-optimoituihin webhotelleihimme.

Tutustu ja tilaa

Näkyvyys hakukoneissa

Hakukonenäkyvyyttä optimoimalla (SEO) saat lisää ilmaista liikennettä sivuillesi. Hostingpalvelu tarjoaa tähän tueksi helppokäyttöisen SEO-työkalun.

Tutustu ja tilaa