Oidom Kotisivukone

Kotisivukone

Kotisivukone juuri Sinulle – 3,90 €/kk

Oletko väsynyt jännäilemään miltä kotisivusi tulee näyttämään tallenna-painikkeen klikkauksen jälkeen? Haluaisitko vaikuttaa enemmän siihen miltä sivusi näyttää ilman, että joudut palkkaamaan koodarin tekemään haluamasi muutokset? Oidom-kotisivukone on helppokäyttöinen lisäpalvelu webhotelliisi!

Käyttäjäystävällinen sivusto

Ihmiset tykkää

Valmiiksi tiettyyn käyttötarpeeseen suunnitelluilla pohjilla saat rakennettua sivuston, jota on helppo käyttää ja joka näyttää hyvältä.

Hakukoneoptimoitu sivusto

Hakukoneet tykkää

Sivuston perusrakenteissa on huomioitu hakukoneoptimoinnin kannalta oleelliset asiat ja pystyt myös itse halutessasi lisäämään hakukoneille näkyviä tietoja.

Helppokäyttöinen

Sinä tykkäät

Kotisivukoneellamme avulla saat rakennettua omat nettisivut nopeasti ja helposti. Valitset sopivan pohjan, tarvittavat osiot ja lisäät sisällön. Oi, miten helppoa!

Helppo sisällönmuokkaus

Pääset lisäämään ja muokkaamaan sisältöjä suoraan sivunäkymässä, joten näet tekemäsi muutokset sekä niiden vaikutukset sivusi ulkoasuun heti.

helppo sisällönmuokkaus

Räätälöitävä ulkoasu

Voit valita sivustosi ulkoasun valmiiksi suunnittelemistamme mallipohjista. Mikäli sivupohjat värivalintoineen eivät sellaisenaan vastaa yrityksesi ilmettä, voit muokata niitä oman makusi mukaan. Teet helposti uskottavat kotisivut yritykselle tai harrastuksellesi.

Sisäänrakennettu kuvapankki

Valtava sisäänrakennettuna kuvapankki, jonka kuvia voit vapaasti hyödyntää sivullasi. Tämä tarkoittaa, että käytössäsi on Unsplash-palvelun päivittäin täydentyvä kuvavirta, jossa on yli 800 000 kuvaa.

Sisäänrakennettu kuvapankki

Näin otat kotisivukoneen käyttöön!

Oidom-kotisivukone on lisäpalvelu webhotelleihimme. Mikäli sinulla ei ole vielä webhotellia, tilaa se ensin täältä. Palvelun hinta on 3,90 €/kk (+ alv). Webhotellin ja Oidom-kotisivukoneen yhteishinta alkaen 9,06 €/kk (+ alv). Katso ohje palvelun käyttöönottoon.

Tilaa Oidom-kotisivukone

Usein kysyttyä

Mikä on kotisivukone?

Kotisivukone on kotisivujen tekoa ja ylläpitoa helpottava työkalu. Meidän kotisivukone on erityisen helppokäyttöinen, jonka avulla jokainen osaa tehdä hyvännäköiset kotisivut. Oidom kotisivukoneen saat käyttöön tilaamalla meiltä jonkin webhotellin ja siihen Oidomin.

Onko kotisivukoneella tehdyt kotisivut responsiiviset?

Kyllä, kotisivusi ovat automaattisesti responsiiviset. Sivustosi on automaattisesti yhteensopiva niin kännykän, tabletin kuin tietokoneen näytön kanssa, sillä sivusto mukautuu käytetyn laitteen näytön koon mukaan.

Kannattaako nettisivut tehdä WordPressillä vai Oidomilla?

Jos haluat tehdä hyvänäköiset sivut itse mahdollisimman helposti, ilman tarvetta koodaamiselle, suosittelemme käyttämään kotisivukonetta. Jos taas haluat tehdä monimutkaisemmat sivut, muokata itse html ja php koodia tai perustaa verkkokaupan suosittelemme käyttämään WordPressiä. Tällöin kannattaa tilata Hostingpalvelun WordPress-webhotelli. Lue lisää vaihtoehdoista tehdä yrityksellesi kotisivut.