Kotisivukone – toteuta kotisivut helposti

Uusi Kotisivukone otettu käyttöön!

Helppo käyttää

Kotisivukoneella on helppo muokata kotisivujen ulkoasua yritykselle sopivaksi ja modernin näköiseksi. Kotisivukonetta käytettäessä ei tarvitse osata koodata. Sisällön muokkaaminen sujuu hiiren klikkauksella ja lisäosat saat lisättyä raahamalla hiirellä ne haluttuun kohtaan kotisivuilla.

kotisivukone_www

Tilastot

Seuraa kotisivujesi kävijöitä ja statistiikkaa Google Analyticsin avulla. Voit kotisivukoneeseen liittää Google Analyticsin ja seurata esimerkiksi seuraavia asioita:

 • kävijöiden määrä
 • millä sivuilla kävijät ovat käyneet
 • mitä hakusanoja käyttäjät ovat käyttäneet

wpb_analytics_200

Verkkokauppa

ecwid_logo_appVoit käyttää Ecwidin verkkokauppaa yhdessä Kotisivukoneemme kanssa. Lisäys Kotisivukoneeseen on helppoa ja itse verkkokauppa erittäin kätevä. Verkkokaupan asiakkaille näkyvä puoli on saatavissa suomeksi. Verkkokaupan hallintapuoli on englanniksi. Suomalaiset verkkomaksupainikkeet ovat helposti lisättävissä Paytrailin (entinen Suomen Verkkomaksut Oy) kautta. Ecwid on myös mobiililaitteisiin sopiva. Verkkokaupassa on ilmaisversio, jossa kymmenen tuotetta voi lisätä ilmaiseksi. Liity yli 400 000 verkkokauppiaan joukkoon käyttämään Ecwidiä.

Ulkoasun muokkaus

Bannerin saat helposti vaihdettua omaasi klikkaamalla kotisivuilla olevaa banneria. Väriasun voit valita valmiista malleista tai valita kaikkialle erikseen värit itse. Tämä onnistuu kätevästi kotisivukoneen työkalupalkista. Sieltä voit myös muuttaa kotisivukoneen rakennetta, kuten lisätä sivupalkkeja ja muita erilaisia osia sisältöön. Vaikutukset näet suoraan jo kotisivukoneen puolella ennen julkaisua.

Hakukoneoptimointi

google_logo

Kotisivukoneessa on huolehdittu siitä, että hakukoneoptimointi sujuisi vaivattomasti. Hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sitä, että kotisivusi näkyy eri hakusanoilla mahdollisimman hyvin esimerkiksi Googlen hakukoneella.

Kotisivukone sisältyy webhotelleihimme

Kotisivukone sisältyy ilman erillistä kustannusta webhotelleihimme. Webhotelleissa on rajattu vain sivustojen määrä eli ei erikseen sivujen määrää. Tarvitset siis meiltä vain webhotellin (aloituspaketti, peruspaketti tai yrityspaketti) ja sille domainin ja voit aloittaa kotisivukoneen käytön. Tilaa webhotelli!

Mobiililaitteet ja Facebook

Julkaise kotisivut nettiin, facebookkiin ja mobiililaitteelle:

mobiililaitefacebook

 • sivustosi on julkaistu yhdellä klikkauksella
 • voit luoda helposti kotisivuistasi kopion Facebookkiin
 • kotisivut ovat automaattisesti yhteensopivat mobiililaitteiden kanssa mukautuen käytetyn laitteen näytön kokoon
kotisivukone_taikahattu

Kokeile:

Kokeile demoa

 

 


Ohjeet:

Kotisivukoneen ohjeet

 

 

 

Lisäosat kuuluvat hintaan (vrt. muihin kotisivukoneisiin)

Voit lisätä lisäosan hiirellä siirtämällä haluttuun kohtaan. Kotisivukoneessamme voit ilman erillistä kustannusta käyttää seuraavia lisäosia (Ecwid kuitenkin veloittaa omasta verkkokauppapalvelustaan):

 • Blogi tai uutiset – helppo ja nopea lisätä uusia viestejä
 • Verkkokauppa – tämä kätevä verkkokauppatoiminto erityisesti pienille verkkokaupoille. Liiketoiminta nopeasti alkuun! Verkkokauppasovelluksesta vastaa Ecwid ja he veloittavat siitä hinnastonsa mukaisesti.
 • Kommentointi – voit lisätä Discus-palvelun kommentoinnin kotisivuille.
 • Videot – voit lisätä helposti videoita upotettuna koodina tai esimerkiksi Youtube-palvelua käyttäen.
 • Kuvagalleria – voit lisätä helposti kuvagallerian kotisivuillesi.
 • Kuvakaruselli – voit luoda kotisivuillesi diaesityksen kuvakarusellin avulla (ns. image slider). Tuetut kuvatiedostot kuvakarusellissa GIF, JPEG, and PNG.
 • Lomake – voit luoda lomakkeeseen omia kenttiä sekä oman vastausviestin. Voit käyttää tätä ominaisuutta esimerkiksi tarjouspyyntöihin, palautteeseen, ilmoittautumisiin, tukipyyntöihin yms.
 • Mainostaminen – voit helposti lisätä mainospalvelulta saamasi koodin mainostaaksesi sivuillasi.
 • Haku – voit lisätä kotisivukoneessa haun, jonka avulla käyttäjät voivat esiä sivustoltasi (Googlen haku).
 • Salasanasuojaus – voit lisätä haluamallesi sivulle kirjautumisen.

Kommentointi on suljettu.