Kotisivukone – helpota kotisivujen tekoa

Kotisivukone on kotisivujen tekoa ja ylläpitoa helpottava työkalu. Sillä on helppo muokata kotisivujen ulkoasua sopivaksi ja modernin näköiseksi. Kotisivukoneen saat käyttöön tilaamalla meiltä jonkin webhotellin ja sille domainin. Voit kuitenkin jo kokeilla kotisivukonetta rekisteröitymättä ja tilata vasta kokeilun jälkeen.

Kokeile Tilaa tästä!

tietokone_kotisivukone

Vaivaton käyttöönotto ja helppokäyttöisyys valtteina

Kotisivukonetta käytettäessä ei tarvitse osata koodata. Sisällön muokkaaminen sujuu hiiren klikkauksella ja lisäosat saat lisättyä raahamalla hiirellä ne haluttuun kohtaan kotisivuilla. Ulkoasua voi muokata erillisestä työkalupaneelista kätevästi.

Tuki mobiililaitteille

Kotisivukoneella voit tehdä mobiiliystävälliset kotisivut helposti. Sivustosi on automaattisesti yhteensopiva niin kännykän, tabletin kuin tietokoneen näytön kanssa, sillä sivusto mukautuu käytetyn laitteen näytön koon mukaan. Kotisivukone tukee Android-laitteita sekä iPhonea ja iPadia.

mobiililaitteet_kotisivukone

Sisältyy webhotelleihin

Kotisivukone sisältyy ilman erillistä kustannusta webhotelleihimme. Tarvitset siis meiltä vain webhotellin (aloituspaketti, peruspaketti tai yrityspaketti) ja sille domainin. Tilaa webhotelli!

Facebook

Voit lisätä Kotisivukoneella sosiaalisen median painikkeita, kuten Facebookin ’tykkää’-painikkeen. Voit myös tehdä sivuistasi oman kopion Facebookkiin.

Hakukoneoptimointi

Kotisivukoneessa on huolehdittu siitä, että hakukoneoptimointi sujuisi vaivattomasti ja siten sivustosi näkyisi mahdollisimman hyvin esimerkiksi Googlessa.

Ulkoasun muokkaus

Kotisivukoneella on helppo muokata ulkoasua. Vaikutukset näet suoraan jo kotisivukoneen puolella ennen julkaisua.

Tilastot

Voit liittää Kotisivukoneeseen Googlen Analyticsin, jolla seuraat kotisivujesi kävijöitä ja muuta statistiikkaa.

Kotisivukone sisältyy kaikkiin webhotelleihimme

Kotisivukone sisältyy kaikkiin webhotelleihimme. Eri webhotellipakettien mukaan vaihtelee kuinka monta sivustoa niillä voi kotisivukoneella tehdä. Voit alla nähdä webhotellien hinnaston. Webhotellimme ovat erittäin kattavia. Niiden mukana saat esimerkiksi sähköpostit ja tehokkaan SpamExpertisen roskapostinsuodattimen. Lue lisätietoja webhotellista.

Paketti

Sivustoja

3 kk

6 kk

Vuosi

2 vuotta

Aloituspaketti116,20€ (5,40 €/kk)29,40€ (4,90 €/kk)52,80€ (4,40 €/kk)93,60€ (3,90 €/kk)
Peruspaketti228,20€ (9,40 €/kk)53,40€ (8,90 €/kk)100,80 € (8,40 €/kk)189,60€ (7,90 €/kk)
Yrityspaketti349,20€ (16,40 €/kk)95,40€ (15,90 €/kk)184,80 € (15,40 €/kk)357.60€ (14.90 €/kk)
Yrityspaketti x2698,40€ (32,80 €/kk)190,80€ (31,80 €/kk)369,60 € (30,80 €/kk)715,20€ (29,80 €/kk)

Tilaa tästä!

Verkkokauppa kotisivukoneeseen

ecwid_logo_app

Voit käyttää Ecwidin verkkokauppaa yhdessä Kotisivukoneemme kanssa. Lisäys Kotisivukoneeseen on helppoa ja itse verkkokauppa erittäin kätevä. Verkkokaupassa on ilmaisversio, jossa voit lisätä maksimissaan kymmenen tuotetta.

Lisäosat kuuluvat hintaan

Voit lisätä lisäosan hiirellä raahaamalla sen haluttuun kohtaan. Lisäosat kuuluvat Kotisivukoneen hintaan. Kotisivukoneessamme voit ilman erillistä kustannusta käyttää seuraavia lisäosia (Ecwid kuitenkin veloittaa omasta verkkokauppapalvelustaan):

  • Blogi tai uutiset – helppo ja nopea lisätä uusia viestejä
  • Verkkokauppa – verkkokaupan lisääminen kotisivuille onnistuu helposti. Verkkokauppasovelluksesta vastaa Ecwid ja se on ilmainen lisättäessä maksimissaan 10 tuotetta.
  • Kommentointi – voit lisätä Discus-palvelun kommentoinnin kotisivuille.
  • Videot – voit lisätä helposti videoita upotettuna koodina tai esimerkiksi Youtube-palvelua käyttäen.
  • Kuvagalleria – voit lisätä helposti kuvagallerian kotisivuillesi.
  • Kuvakaruselli – voit luoda kotisivuillesi diaesityksen kuvakarusellin avulla (ns. image slider). Tuetut kuvatiedostot GIF, JPEG, and PNG.
  • Lomake – voit luoda lomakkeeseen omia kenttiä sekä oman vastausviestin. Voi käyttää esimerkiksi tarjouspyyntöihin, palautteeseen, ilmoittautumisiin, tukipyyntöihin yms.
  • Mainostaminen – voit helposti lisätä mainospalvelulta saamasi koodin mainostaaksesi sivuillasi.
  • Haku – voit lisätä kotisivukoneessa haun, jonka avulla käyttäjät voivat esiä sivustoltasi (Googlen haku).
  • Salasanasuojaus – voit lisätä haluamallesi sivulle kirjautumisen.