Hostingpalvelu on tarjonnut vuodesta 2008 lähtien menestyksekkäästi webhotellipalveluja. Tarjoamme yksityisille, yhdistyksille ja yrityksille laadukkaita hosting-palveluita nopeasti ja tehokkaasti. PK-yritykset muodostavat suurimman asiakasryhmämme. Ylläpidossamme on noin 41 000 domainia ja olemme yksi Suomen suurimpia domainvälittäjiä. Asiakkaita meillä on yli 20 000. 

Luotettavat palvelut

Tarjoamamme palvelut (webhotellit ja WP-webhotellit) sijaitsevat Suomessa kahdessa Equinixin palvelinsalissa Helsingissä.  Palvelinsalinen sijainti Suomessa tuo luotettavuutta ja nopeutta palveluihin. Palvelinsaleista vastaava yritys Equinix on maailman johtava ensiluokkaisten operaattorineutraalien konesalien toimittaja.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa.

Osaava henkilöstö

Osaava henkilöstö

Yrityksessämme työskentelee kokeneita ammattilaista joiden osaamisen kehittymiseen panostamme jatkuvasti.

Ketterä ja nopea

Ketterä ja nopea

Reagoimme nopeasti alalla tapahtuviin muutoksiin ja tuotamme innovatiivisia palveluita.

Huippu asiakaspalvelu

Huippu asiakaspalvelu

Tyytyväiset asiakkaamme ovat tottuneet saamaan meiltä nopeasti tukea. Uudet asiakkaat yllättyvät kuinka nopeasti ja sujuvasti asiat hoituvat.

Tavoitteena paras palvelu

Toimintamme on alkuajoista lähtien perustunut asiakaslähtöisyyteen. Asiakaslähtöisyydellä ja teknisellä osaamisellamme takaamme palvelun hyvän toiminnan. Takaamme, että meiltä saa aina nopeasti vastauksen kaikkiin kysymyksiin. Palveluvalikoimamme muodostaa monipuoliset ja luotettavat webhotellit ja WordPress webhotellit. Pilvipalvelumme mahdollistaa palveluidemme korkean käytettävyyden. Laajennamme jatkuvasti palveluvalikoimaamme ja palveluiden ominaisuuksia asiakkaiden toiveet huomioonottaen.

Yhteistyökumppanit

Olemme virallinen fi-verkkotunnusvälittäjä ja yksi suurimmista fi-verkkotunnusvälittäjistä. Meiltä saa kaikki fi-verkkotunnuksiin liittyvät palvelut. Olemme virallinen välittäjä myös .eu-verkkotunnuksilla. Olemme Ripe NCC:n jäsen.

Yhteistyökumppanit

Hostingpalvelu

Hostingpalvelu / Planeetta Internet Oy (Y-tunnus: 1753494-9)

Käynti- ja postiosoite:
Mannerheimintie 105,
00280 Helsinki
*Tapaamiset tulee sopia etukäteen.

Hostingpalvelulle osoitettujen laskujen laskutusosoite ja ohjeet
ALV-tunnus FI17534949