Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä menestymään verkon valloittamisessa. Uskomme, että tämän tavoitteen saavuttaa parhaiten hyvän asiakaspalvelun ja suomalaisten palvelimien yhdistelmällä.

Olemme tarjonneet yksityisille, yhdistyksille ja yrityksille laadukkaita hosting-palveluita nopeasti ja tehokkaasti jo vuodesta 2008 lähtien. PK-yritykset muodostavat suurimman asiakasryhmämme. Ylläpidossamme on noin 41 000 domainia ja olemme yksi Suomen suurimpia domainvälittäjiä. Asiakkaita meillä on yli 20 000. 

Turvalliset palvelimet Suomessa

Tarjoamamme palvelut (webhotellit ja WP-webhotellit) sijaitsevat Suomessa Digitan palvelinsalissa Helsingissä.  Palvelinsalinen sijainti Suomessa tuo luotettavuutta ja nopeutta palveluihin. Digitan laitesalit ovat turvattu useilla eri varajärjestelmillä ja laitesalien hukkalämpö käytetään edelleen asuntojen lämmitykseen.

Ympäristöystävälliset webhotellit

Konesalissamme käytetään kaukojäähdytystä ja palvelimien tuottama lämpöenergia hyödynnetään kaukolämmöksi. Energiatehokkuutta pyrimme parantamaan käyttämällä uusimpia energiatehokkaita palvelimia ja SSD-levyjä. Käytämme 100% uusiutuvaa energiaa.

 

Osaava henkilöstö

Osaava henkilöstö

Yrityksessämme työskentelee kokeneita ammattilaista joiden osaamisen kehittymiseen panostamme jatkuvasti.

Ketterä ja nopea

Ketterä ja nopea

Reagoimme nopeasti alalla tapahtuviin muutoksiin ja tuotamme innovatiivisia palveluita.

Huippu asiakaspalvelu

Huippu asiakaspalvelu

Tyytyväiset asiakkaamme ovat tottuneet saamaan meiltä nopeasti tukea. Uudet asiakkaat yllättyvät kuinka nopeasti ja sujuvasti asiat hoituvat.

Tavoitteena paras palvelu

Toimintamme on alkuajoista lähtien perustunut asiakaslähtöisyyteen. Asiakaslähtöisyydellä ja teknisellä osaamisellamme takaamme palvelun hyvän toiminnan. Takaamme, että meiltä saa aina nopeasti vastauksen kaikkiin kysymyksiin. Palveluvalikoimamme muodostaa monipuoliset ja luotettavat webhotellit ja WordPress webhotellit. Pilvipalvelumme mahdollistaa palveluidemme korkean käytettävyyden. Laajennamme jatkuvasti palveluvalikoimaamme ja palveluiden ominaisuuksia asiakkaiden toiveet huomioonottaen.

Yhteistyökumppanit

Olemme virallinen fi-verkkotunnusvälittäjä ja yksi suurimmista fi-verkkotunnusvälittäjistä. Meiltä saa kaikki fi-verkkotunnuksiin liittyvät palvelut. Olemme virallinen välittäjä myös .eu-verkkotunnuksilla. Olemme Ripe NCC:n jäsen.

Yhteistyökumppanit

Hostingpalvelu

Hostingpalvelu / Planeetta Internet Oy (Y-tunnus: 1753494-9)

Käynti- ja postiosoite:

Firdonkatu 2 T 105
00520 Helsinki
*Tapaamiset tulee sopia etukäteen.

Hostingpalvelulle osoitettujen laskujen laskutusosoite ja ohjeet
ALV-tunnus FI17534949