Asiakkaamme Alisa Pankki on sujuvamman arjen digitaalinen pankki, jonka tarina alkoi vuonna 2022, kun joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu Fellow Finance yhdistyi Evli Pankin talletuspankkitoimintaa jatkavan yhtiön kanssa.

Suomalainen Alisa Pankki sekä edeltäjänsä Fellow Finance on rekisteröinyt ja hallinnoinut verkkotunnuksiaan Hostingpalvelun kautta jo useiden vuosien ajan. Keskeistä pitkään jatkuneessa yhteistyöstä on se, että rekisteröidyt verkkotunnukset saa aina omiin nimiin sisältäen täydet hallintaoikeudet, pankista kerrotaan.

”Rekisteröityjä verkkotunnuksia pääsee hallitsemaan asiakassivuilla ajasta ja paikasta riippumatta. Asiakassivuilla voi muun muassa uusia verkkotunnuksen varauksen ja hakea domain-välittäjän vaihtoavaimen sekä rekisteröidä nimipalvelimet ja asettaa liimatietueen”, listaa Tuomas Kilpeläinen Alisa Pankin markkinoinnista.

Verkkotunnus on ensimmäinen askel kohti omia kotisivuja

Verkkotunnus eli domain on yrityksen tai yhteisön yksilöllinen osoite internetissä. Hyvä domain on perusta menestyvälle blogille, kotisivuille tai verkkokaupalle. Hyvä nimi on erottuva ja helposti yhdistettävissä yritystoimintaasi. Hostingpalvelun kautta rekisteröit niin fi-domainit kuin kansainvälisetkin verkkotunnukset nopeasti ja helposti.

 

Kätevien asiakassivujen lisäksi Alisa Pankki kertoo saaneensa asiantuntevaa ja ymmärrettävää asiakaspalvelua. Verkkotunnusten ympärillä pyörivät käsitteet ja termit voivat olla monelle teknisiä, jolloin sanaston kääntäminen asiakkaalle ymmärrettävään muotoon on tärkeää onnistuneen asiakaspalvelun taustalla. Tässä Hostingpalvelu on onnistunut erinomaisesti, Tuomas Kilpeläinen Alisa Pankin markkinoinnista kiittelee.

Sujuvamman arjen digitaalinen pankki

Alisa Pankki on suomalainen digipankki, joka tarjoaa kuluttajille ja yrityksille arjen pankkipalvelut mutkattomasti, selkeästi ja vastuullisesti. Laskurahoitus on pankin yksi tunnetuimpia palveluita. Digitaalinen pankki tarkoittaa sitä, että pankilla ei ole fyysisiä konttoreita, joissa voisi vierailla. Tällöin kaikki pankkiasiointi tapahtuu verkossa maantieteellisestä paikasta, ja usein myös ajasta, riippumatta. Digitaalinen liiketoimintamalli moderneilla IT-järjestelmillä auttaa pitämään kiinteät kustannukset matalana, joka näkyy asiakkaalle kilpailukykyisinä hintoina ja joustavina palveluina.

Tutustu digitaaliseen Alisa Pankkiin.