Kun CDN-resurssi on luotu asiakassivuilla voi CDN:n ottaa WordPressissä helposti käyttöön seuraavilla ohjeilla:

1. Kirjaudu WordPressin hallintaan
2. Asenna W3 Total Cache lisäosa ja aktivoi se
3. Avaa lisäosan asetukset sivu
4. General Settings sivulla mene kohtaan CDN Delivery Network, valitse Enable ja valitse CDN Type as Mirror.
5. Tallenna muutokset
6. Mene vasemman valikon kautta kohtaan CDN.
7. Syötä CDN URL osoite kohtaan ”Replace site’s hostname with”.
8. Tallenna muutokset
9. Aktivoi muutokset General Settings sivulla

Tarkista sivusi lähdekoodista, että sivu käyttää CDN:ää. Kuvien linkit pitäisi olla korvattu CDN URL-osoitteilla.

Jos käytät WP Super Cache lisäosaa, tulee konfigurointi tehdä seuraavalla tavalla:

1. Kirjaudu WordPressin hallintaan ja avaa Asetukset -> WP Super Cache
2. Valitse CDN ja ruksaa ”Enable CDN Support”
3. Kirjoita ”Off-site URL” -kenttään CDN-osoitteesi (esim. http://cdn.omadomain.fi)
4. Tallenna muutokset