Voit lisätä uuden domainin webhotelliisi lisädomainina tai rinnakkaisdomainina.

Lisädomainin lisääminen

Lisädomain on domain jonka voit lisätä päädomainin alla sijaitsevaan kansioon. Lisädomainilla voi olla päädomainista riippumattomat nettisivut ja sähköpostit. Lisädomainit on kytketty kotihakemistoosi. Huomaathan että aloituspaketissa voi olla vain yksi domain.

Aloita hallintapaneelista.

1. Valitse kohdasta domainit ’Lisädomainit’

2. Täytä lomakkeelle uusi domainisi. Lomake täyttää automaattisesti loput tiedot.

Huomioi: Ääkköselliset domainit tulee lisätä ns. ACE muodossa. Domainin ACE muodon näet esimerkiksi tämän työkalun avulla: Ace Converter
Esimerkiksi domainin ääkkönen.com ACE muoto on xn--kknen-fraa0m.com

3. Viimeistele toiminto valitsemalla ’Lisää domain’

4. Tilaa lisäämäsi domainin tilauslomakkeella osoitteessa https://www.hostingpalvelu.fi/asiakkaat/cart.php?a=add&domain=register

Rinnakkaisdomainin lisääminen

Rinnakkaisdomainit mahdollistavat domainien lisäämisen tilillesi siten, että käyttäjät pääsevät sivustollesi myös toisen domainin kautta. Rinnakkaisdomainit näyttävät siis oletuksena muuten samaa sisältöä kuin päädomain, vain eri osoitteella. Rinnakkaisdomainillekin voi luoda sähköpostitilejä.

1. Valitse kohdasta domainit ’Rinnakkaisdomainit’

2. Täytä lomakkeelle domainin nimi ja valitse ’Lisää domain’.

3. Rinnakkaisdomain on luotu!

4. Tilaa lisäämäsi domainin tilauslomakkeella osoitteessa https://www.hostingpalvelu.fi/asiakkaat/cart.php?a=add&domain=register