PHP-version vaihtaminen:

1. Klikkaa hallintapaneelista kohta ’Valitse PHP-versio’.
2. Valitse alasvetovalikosta haluamasi PHP-versio.
3. Klikkaa ’Ota käyttöön’ -painiketta.

PHP-laajennosten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä:

1. Klikkaa hallintapaneelista kohta ’Valitse PHP-versio’.
2. Valitse alasvetovalikosta haluamasi PHP-versio (ei kuitenkaan natiivi versio).
3. Klikkaa ’Ota käyttöön’ -painiketta.
4. Valitse sivuston alapuolelle ilmestyvästä ruudukosta ruksaamalla kaikki laajennokset, joita haluat käyttää.
5. Klikkaa lopuksi ’Tallenna’ -painiketta.

PHP-asetusten muokkaaminen:

1. Klikkaa hallintapaneelista kohta ’Valitse PHP-versio’.
2. Klikkaa oikeasta yläreunasta ’Siirry PHP-asetuksiin’ (Switch to PHP options).
3. Muokkaa asetuksia klikkaamalla asetuksen arvoa. Tallenna lopuksi muutokset klikkaamalla ’Tallenna’ -painiketta.