PHP-version vaihtaminen:

1. Klikkaa hallintapaneelista kohta ’Valitse PHP-versio’.
2. Valitse alasvetovalikosta haluamasi PHP-versio.
3. Klikkaa ’Set as current’ -painiketta.

PHP-laajennosten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä:

1. Klikkaa hallintapaneelista kohta ’Valitse PHP-versio’.
2. Valitse alasvetovalikosta haluamasi PHP-versio (ei kuitenkaan natiivi versio).
3. Klikkaa ’Set as current’ -painiketta.
4. Valitse sivuston alapuolella näkyvästä ruudukosta ruksaamalla kaikki laajennokset, joita haluat käyttää.
5. Muutokset päivittyvät automaattisesti.

php version valinta/>

PHP-asetusten muokkaaminen:

1. Klikkaa hallintapaneelista kohta ’Valitse PHP-versio’.
2. Klikkaa oikeasta yläreunasta ’Switch to PHP options’.
3. Muokkaa asetuksia klikkaamalla asetuksen arvoa tai valitsemalla toinen arvo pudotusvalikosta. Muutos tallentuu automaattisesti kun poistut kyseiseltä riviltä.

php asetusten muokkaus/>