Näillä ohjeilla voit ottaa käyttöösi automaattivastaajan esimerkiksi loman ajaksi.

1. Kirjaudu webmailiin sähköpostilla, jolle on tarkoitus automaattivastaaja asettaa: https://www.hostingpalvelu.fi/asiakkaat/webmail.php

2. Webmailissa klikkaa ylhäätä oikealta omaa sähköpostiosoitettasi. Näkymä on sama, riippumatta siitä oletko Roundcubessa (kuvan mukainen näkymä) tai Hordessa.

3. Valitse ”automaattivastaaja” valikosta.

4. Uudessa ikkunassa näet mahdolliset nykyiset automaattivastaajat ja voit luoda uusia.

5. Täytä punaisella alleviivatut kohdat. Merkkijonoa ei tarvitse muokata.

6. Alempana kirjoita Tekstiosa-kenttään haluamasi automaattivastaus ja valitse haluatko ottaa sen käyttöön heti vai ajastetusti. Voit myös ajastaa lopetuksen. Jos ”Pysäytä” kohdassa on valittu ”Ei koskaan”, tulee tällöin automaattivastaaja poistaa itse kun se on tarpeen. Klikkaa alempaa ”Luo/Muokkaa” ja uusi automaattivastausviesti on luotu!