Ohjeet logon lisäämiseen allekirjoitukseen (Roundcube):

1. Kirjaudu webmailiin ja klikkaa ylhäältä oikealta ”asetukset”

2. Uudelta sivulta valitse ”Identiteetit” ja oma sähköpostiosoite

3. Kohdan ”Allekirjoitus” alla ruksaa HTML-allekirjoitus

4. Valitse valikosta ”kuva”, lataa valitsemasi kuva (huom. Kokorajoitus!)

5. Kun kuva on ladattu, klikkaa kuvastasi ja se ilmestyy allekirjoitukseen. Pääset muokkaamaan kuvan kokoa sopivaksi. Tallenna muutokset.

6. Tarkista vielä asetuksista että sinulla on oletuksena HTML-muoto sekä allekirjoitus lisätään automaattisesti aina. Tallenna muutokset.