Voit lukea sähköpostin selaimella kohdassa Webmail. Käytäthän kirjautumisessa koko sähköpostiosoitetta ja salasanana hallintapaneelissa luomaasi salasanaa.

Sähköpostin voi lukea myös tietokoneelle asennettavalla sähköpostiohjelmalla kuten Outlook, Thunderbird tai Mac Mail. Sähköpostin voi lukea myös Nokian (esim. E72, N8, C5), Android (esim. Samsung Galaxy S, HTC Desire) tai Applen iPhone kännyköillä.